بررسی میزان آگاهی دندانپزشکان عمومی شهر تهران از اختلالات گیجگاهی، فکی (TMD) و عوامل مرتبط با آن در سال ۱۳۸۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آگاهی دندانپزشکان عمومی شهر تهران از اختلالات گیجگاهی، فکی (TMD) و عوامل مرتبط با آن در سال ۱۳۸۵ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آگاهی دندانپزشکان عمومی شهر تهران از اختلالات گیجگاهی، فکی (TMD) و عوامل مرتبط با آن در سال ۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آگاهی دندانپزشکان عمومی شهر تهران از اختلالات گیجگاهی، فکی (TMD) و عوامل مرتبط با آن در سال ۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آگاهی دندانپزشکان عمومی شهر تهران از اختلالات گیجگاهی، فکی (TMD) و عوامل مرتبط با آن در سال ۱۳۸۵ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: در صورت تشخیص صحیح و به موقع TMD و درمان مناسب، مقدار عوارض ناشی از آن به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد. از آنجا که دندانپزشکان نقش عمده‌ ای در تشخیص این بیماری دارند، این مطالعه با هدف تعیین میزان آگاهی دندانپزشکان عمومی شهر تهران از TMD و عوامل مرتبط با آن در سال ۱۳۸۵ انجام شده است. روش بررسی: در این مطالعه توصیفی- مقطعی ابتدا شهر تهران به پنج قسمت شمال، جنوب، شرق، غرب و مرکز تقسیم شد. سپس چهارصد دندانپزشک عمومی که در این مناطق مشغول خدمت هستند برای بررسی انتخاب شدند. ابزار بررسی پرسشنامه‌ ای دارای دو بخش بود. بخش اول مربوط به خصوصیات فردی شامل سن، جنس، محل فعالیت در شهر تهران، مدت فراغت از تحصیل و دانشگاه محل تحصیل و بخش دوم نیز مربوط به سوالاتی بود که سنجش آگاهی افراد را تعیین می‌کرد. این بخش را به دو قسمت سوالات تستی برای میزان آگاهی و سوالات تشریحی برای بررسی میزان آگاهی از عوامل مرتبط تقسیم کرده بودند. آگاهی در چهار گروه عالی، خوب، متوسط و ضعیف تقسیم‌ بندی گردید. نهایتا با استفاده از رگرسیون چندگانه (همزمان) ارتباط داده‌ های به دست آمده از میزان آگاهی دندانپزشکان با خصوصیات فردی آنان مورد ارزیابی قرار گرفت. یافته‌ها: از چهارصد دندانپزشک مورد مطالعه ۱۷۳ نفر زن و ۲۲۷ نفر مرد بودند. میانگین سنی آنها ۳۸.۴۴ سال بود که ۳۸ % در شمال شهر، %۱۰.۵درجنوب، ۲۷%در مرکز، ۱۲% در شرق و %۱۲.۵ نیز در غرب تهران مشغول فعالیت هستند. میزان آگاهی آنها عبارتست از:۱۰% عالی، ۳۸.۷۵% خوب،۳۸.۷۵% متوسط،۱۲.۵% ضعیف. در مورد آگاهی از عوامل مرتبط با TMD نیز نتایج به دست آمده برابراست با: ۲۰.۲۵% عالی، ۴۱% خوب، ۲۹% متوسط، ۹.۷۵% ضعیف. در بررسی ارتباط خصوصیات فردی، با TMD و عوامل مرتبط با آن، بین دانشگاه محل تحصیل و مدت فـراغت از تحصیل ارتبـاط معنی ‌دار آماری ملاحظه شد. (۰.۰۰۰۱>p ) بر اساس نتـایج به دست آمده، فارغ‌التحصیلان خارج از کشور دارای بیشترین میزان آگاهی و فارغ التحصیلان دانشگاههای داخلی در سطح شهرستانها دارای کمترین میزان آگاهی بودند. نتیجه‌گیری: میزان آگاهی دندانپزشکان عمومی شهر تهران از TMD و عوامل مرتبط با آن خوب و قابل قبول است، یعنی دندانپزشکان نسبت به این امرغافل نبوده و به میزان نسبتا قابل قبولی به آن توجه دارند.

کلید واژه: آگاهی، اختلالات گیجگاهی، فکی، عوامل مرتبط با اختلالات گیجگاهی، فکی، دندانپزشکان عمومی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.