مقایسه تاثیر پیش درمانی با اکسازپام و ترکیب اکسازپام-ترامادول بر میزان اضطراب قبل از جراحی های دندان پزشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر پیش درمانی با اکسازپام و ترکیب اکسازپام-ترامادول بر میزان اضطراب قبل از جراحی های دندان پزشکی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر پیش درمانی با اکسازپام و ترکیب اکسازپام-ترامادول بر میزان اضطراب قبل از جراحی های دندان پزشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر پیش درمانی با اکسازپام و ترکیب اکسازپام-ترامادول بر میزان اضطراب قبل از جراحی های دندان پزشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر پیش درمانی با اکسازپام و ترکیب اکسازپام-ترامادول بر میزان اضطراب قبل از جراحی های دندان پزشکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۸

مقدمه: درمان های دندان پزشکی روش های دردناک و ناراحت کننده ای هستند، اضطراب در اتاق انتظار باعث مشکل شدن درمان دندان پزشکی می شود. یکی از روش های کاهش اضطراب استفاده از داروهای خوراکی قبل از کار می باشد. این پژوهش جهت بررسی تاثیر پیش درمانی با اکسازپام و ترکیب اکسازپام-ترامادول بر میزان اضطراب قبل از کار جراحی انجام شد.مواد و روش ها: در این پژوهش، تعداد ۸۴ نفر از بیماران بزرگسال سالم از بین مراجعه کنندگان بخش جراحی دهان دانشکده دندان پزشکی اصفهان به صورت ساده انتخاب شده، سپس به صورت تصادفی در یکی از سه گروه اکسازپام، اکسازپام-ترامادول و پلاسبو قرار گرفتند. قبل از انجام درمان در سالن انتظار با استفاده از پرسش نامه ۲۰ نمره ای Dental Aمقایسه تاثیر پیش درمانی با اکسازپام و ترکیب اکسازپام-ترامادول بر میزان اضطراب قبل از جراحی های دندان پزشکیiety Scale- Corah، میزان اضطراب آن ها سنجیده شد و اطلاعات به وسیله نرم افزار SPSS و تست های آماریX2 ، آنالیز واریانس و کروسکال والیس، آنالیز شد.یافته ها: بر اساس آنالیزهای انجام گرفته، از نظر متغیرهای جنس و سن هیچ تفاوت معنی داری بین گروه های مختلف مورد پژوهش ما وجود نداشت. نمره اضطراب در گروه اکسازپام ۲۵/۳ ± ۸۲/۱۰، در گروه اکسازپام-ترامادول ۲۹/۳ ± ۶۱/۱۱ و در گروه پلاسبو ۲۸/۲ ± ۲۹/۱۳ بود. با استفاده از تست کروسکال والیس، نمره اضطراب بین گروه اکسازپام و اکسازپام ترامادول نیز تفاوت معنی داری نداشت، ولی میانگین نمره اضطراب در پلاسبو نسبت به دو گروه مطالعه به طور معنی داری بیشتر بود.نتیجه گیری: در این پژوهش، میانگین نمره اضطراب برای دو گروه اکسازپام و ترکیب اکسازپام با ترامادول به ترتیب ۸۲/۱۰ و ۶۱/۱۱ بود که هر دو گروه دارای اضطراب متوسط بودند؛ ولی میانگین نمره اضطراب در گروهی که پلاسبو دریافت کرده بودند، معادل ۲۹/۱۳ یعنی بیانگر اضطراب شدید بود. این دو دسته دارویی نسبت به پلاسبو در کاهش اضطراب در اتاق انتظار موثرتر بودند.

کلید واژه: اکسازپام، ترامادول، اضطراب، DAS، پیش درمانی، دندان پزشکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.