تعیین سن مناسب پروار بره های نر ترکی- قشقایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین سن مناسب پروار بره های نر ترکی- قشقایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین سن مناسب پروار بره های نر ترکی- قشقایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین سن مناسب پروار بره های نر ترکی- قشقایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین سن مناسب پروار بره های نر ترکی- قشقایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی کشاورزی

تعداد صفحات :۱۰

جهت بررسی اثر مدت پروار بر کمیت و کیفیت لاشه های بره های نر ترکی- قشقایی آزمایشی بر روی ۸۰ راس بره با میانگین سن ۹۰±۷ روز و میانگین روز ۲۳.۱±۲.۵ کیلوگرم در چهار دوره پرواری انجام شد. بعد از پایان هر دوره پروار ۶۰، ۹۰، ۱۲۰ و ۱۵۰ روزگی تعداد ۱۶ راس بره کشتار، قطعه بندی و مورد تجزیه لاشه قرار گرفتند. بر اساس اطلاعات بدست آمده اختلاف بین مدت پروار در رابطه با میانگین وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی بسیار معنی دار بود (P<0.01). در حالی که در مورد افزایش وزن روزانه، بازده لاشه و درصد کل گوشت لاشه اختلاف معنی داری مشاهده نشد. مدت پروار اثر معنی دار (P<0.05) بر درصد کل چربی و درصد کل استخوان لاشه داشت به طوری که با افزایش مدت پروار، درصد چربی لاشه افزایش و درصد استخوان لاشه کاهش یافت. بیشترین درصد گوشت (۴۹.۸)، چربی (۱۷.۹) و استخوان (۱۹.۲) لاشه به ترتیب پس از ۱۲۰، ۱۵۰ و ۶۰ پروار و کمترین آنها به ترتیب با ۴۷.۱، ۱۳.۷ و ۱۳.۹ درصد پس از ۱۵۰، ۶۰ و ۱۵۰ روز پروار مشاهده شد. با افزایش مدت پروار درصد دنبه افزایش یافت که بیشترین آن ۲۰.۱ درصد و کمترین آن ۱۷.۴ درصد به ترتیب پس از ۱۵۰ و ۶۰ روز پروار بدست آمد. سطح مقطع ماهیچه راسته در دوره های مختلف پروار ۶۰، ۹۰، ۱۲۰ و ۱۵۰ روز به ترتیب ۱۱.۰۷، ۱۴.۲۳، ۱۵.۵۰ و ۱۵.۷۳ سانتیمتر مربع بود و تنها تفاوت معنی دار (P<0.01) بین بره های ۶۰ روز پروار با سایر دوره ها مشاهده گردید. مدت پروار اثر معنی داری (p<0.05) بر ترکیبات شیمیایی لاشه نشان داد. با افزایش مدت پروار درصد رطوبت، پروتیین و خاکستر کاهش، ولی درصد چربی افزایش یافت. با توجه به این که در پرواربندی از نظر اقتصادی مقدار گوشت به عنوان مهم ترین فاکتور می باشد، مدت مناسب پروار در این نژاد حداکثر ۹۰ روز پیشنهاد می شود.

کلید واژه: بره پرواری، خصوصیات لاشه، گوسفند ترکی- قشقایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.