مقاله بررسی کاربرد هورمون LHRH-A2 در تکثیر مصنوعی تاسماهی ایرانی (قره برون) (Acipenser persicus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربرد هورمون LHRH-A2 در تکثیر مصنوعی تاسماهی ایرانی (قره برون) (Acipenser persicus) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد هورمون LHRH-A2 در تکثیر مصنوعی تاسماهی ایرانی (قره برون) (Acipenser persicus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد هورمون LHRH-A2 در تکثیر مصنوعی تاسماهی ایرانی (قره برون) (Acipenser persicus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد هورمون LHRH-A2 در تکثیر مصنوعی تاسماهی ایرانی (قره برون) (Acipenser persicus) :

مقاله بررسی کاربرد هورمون LHRH-A۲ در تکثیر مصنوعی تاسماهی ایرانی (قره برون) (Acipenser persicus) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در شیلات از صفحه ۳۱ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: بررسی کاربرد هورمون LHRH-A۲ در تکثیر مصنوعی تاسماهی ایرانی (قره برون) (Acipenser persicus)
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)
مقاله تکثیر مصنوعی
مقاله هورمون LHRH-A۲

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در طی دهه های گذشته تعداد کافی ماهی بالغ جهت استحصال غده هیپوفیز و کاربرد آن برای تکثیر مصنوعی ماهیان خاویاری در دسترس بود. با کاهش شدید صید در سال های اخیر، میزان غده هیپوفیز استحصالی نیز کاهش یافت. لذا در این تحقیق هورمونLHRH-A۲ در دوزهای مختلف جهت تکثیر مصنوعی تاسماهی ایرانی مورد استفاده قرار گرفت. مولدین طبق روشهای رایج از لحاظ ظاهری و رسیدگی جنسی مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت ۷۱ قطعه مولد ماده تاسماهی ایرانی که دارای رسیدگی مناسب بودند با دوزهای ۵/۳، ۷، ۸ و ۱۰ میکروگرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن ماهیان مولد ماده، مورد تزریق قرار گرفتند. نتایج نشان داد، کاربرد هورمون LHRH-A۲ در دوزهای فوق می تواند منجر به رسیدگی نهایی و اوولاسیون مولدین شود. بررسی و تحلیل نتایج بدست آمده نشان می دهد که با توجه به کاهش تعداد ماهی صید شده برای استحصال غده هیپوفیز و همچنین کاربرد آسان و کارایی بالای هورمون LHRH-A۲، می توان از آن به عنوان یک جایگزین مناسب برای غده هیپوفیز در تکثیر مصنوعی تاسماهی ایرانی استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.