مقایسه میزان ریزنشت دندان های با ریشه باز و با استفاده از پلاگ Mineral Trioxide Aggregate در یک و دو جلسه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه میزان ریزنشت دندان های با ریشه باز و با استفاده از پلاگ Mineral Trioxide Aggregate در یک و دو جلسه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه میزان ریزنشت دندان های با ریشه باز و با استفاده از پلاگ Mineral Trioxide Aggregate در یک و دو جلسه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه میزان ریزنشت دندان های با ریشه باز و با استفاده از پلاگ Mineral Trioxide Aggregate در یک و دو جلسه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه میزان ریزنشت دندان های با ریشه باز و با استفاده از پلاگ Mineral Trioxide Aggregate در یک و دو جلسه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: روش معمول استفاده از MTA تامین رطوبت از طریق کن کاغذی مرطوب برای حداقل ۴ ساعت می باشد. با توجه به اشاره بعضی مطالعات به کافی بودن رطوبت حاصل از بافت های پری اپیکال برای ست شدن MTA، این مطالعه با هدف مقایسه درمان یک جلسه ای و دو جلسه ای اپکسیفیکاسیون با استفاده از پلاگ MTA انجام گردید.مواد و روشها: در این مطالعه تجربی آزمایشگاهی، تعداد ۷۰ دندان تک کاناله کشیده شده انسان مورد بررسی قرار گرفت. تاج دندانها و ۲ میلیمتر آپکس آنها قطع شد. پس از آماده سازی کانال ها تا شماره ۱۰۰ در ناحیه آپیکال، دندان ها به طور تصادفی به دو گروه ۲۵ تایی و دو گروه ۱۰ تایی کنترل مثبت و منفی تقسیم شدند. ۳ میلی متر پلاگ MTA در انتهای کانال ها قرار داده شد. در گروه اول کانال ها بلافاصله پرشدند و در گروه دوم قبل از پرکردن یک کن کاغذی مرطوب برای ۲۴ ساعت داخل کانال قرار داده شد. سطح ریشه ها به جز ۲ میلی متر آپیکال با دو لایه لاک ناخن پوشانده شدند. تمام دندان ها به ظروفی حاوی محلول محیط کشت (Brain Heart Broth) BHI استریل منتقل شده، محلول حاوی انتروکوک فکالیس ۳ روز یک بار به سیستم تزریق گردید. زمان وقوع کدورت در مورد هر نمونه تا ۹۰ روز ثبت گردید. توسط روش Kaplan-Meier احتمال بقای تجمعی در هر گروه تعیین و با کمک آزمون آماری Lag Rank مقایسه بین گروه ها انجام شد.یافته ها: میانگین زمان بقا در گروه یک جلسه ای ۱۲.۷۷ (۰-۲۵.۶۹) روز و در گروه دو جلسه ای (۱.۳-۷.۰۱) ۴.۱۶ روز بود. منحنی بقا در دو گروه از نظر آماری اختلافی نشان نداد.نتیجه گیری: اپکسیفیکاسیون با استفاده از پلاگ MTA یک جلسه ای می تواند جایگزین پلاگ MTA دو جلسه ای باشد.

کلید واژه: پلاگ، (Mineral Trioxide Aggregate (MTA، ریزنشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.