اندازه گیری مایکوتوکسین T-2 در غلات مصرفی در یک مرکز نظامی در زمستان ۱۳۸۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری مایکوتوکسین T-2 در غلات مصرفی در یک مرکز نظامی در زمستان ۱۳۸۵ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری مایکوتوکسین T-2 در غلات مصرفی در یک مرکز نظامی در زمستان ۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری مایکوتوکسین T-2 در غلات مصرفی در یک مرکز نظامی در زمستان ۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری مایکوتوکسین T-2 در غلات مصرفی در یک مرکز نظامی در زمستان ۱۳۸۵ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله طب نظامی

تعداد صفحات :۱۲

هدف: بررسی وقوع و اندازه گیری میزان مایکوتوکسین T-2 در غلات مصرفی در غذاهای انسانی.مواد و روش ها: با مراجعه به انبار مواد اولیه ۹ مرکز طبخ غذا واقع در تهران از غلات موجود در آن ها شامل برنج، جو و گندم به ترتیب ۲۳، ۱۶ و ۷ نمونه تهیه شد. پس از پودر کردن نمونه ها با استفاده از حلال متانول- آب (۷۰ : ۳۰) از آن ها عصاره گیری گردید و میزان مایکوتوکسین T-2 موجود در عصاره ها با استفاده از یک روش الایزای رقابتی مبتنی بر آنتی بادی مونوکلونال اندازه گیری شد.نتایج: همه نمونه های آزمایش شده کم و بیش به سم T-2 آلودگی داشتند و دامنه آلودگی آن ها از ۹/۷ تا ۴/۶۵ میکروگرم در کیلوگرم متغیر بود (میانگین: ۱/۲±۹/۱۷). نمونه های گندم با میانگین (۴/۸±) ۴/۴۲ میکروگرم در کیلوگرم دارای بیشترین مقدار آلودگی و جو و برنج به ترتیب با میانگین آلودگی (۲±) ۳/۱۸ و (۵۶/۰±) ۵/۱۲ میکروگرم در کیلوگرم در رده های بعدی قرار گرفتند.بحث: اگر چه طبق استاندارد ملی ایران تعداد اندکی از نمونه ها (۹/۱۳%) دارای آلودگی بالاتر از حد مجاز بودند اما وسعت آلودگی به سم T-2 بیانگر فراهم بودن شرایط برای وقوع طبیعی مایکوتوکسین ها در محصولات کشاورزی مصرفی در کشورمان است و خطر قرار گرفتن در معرض عوارض مزمن این سم و لزوم اندازه گیری مایکوتوکسین های موجود در مواد غذایی قبل از خرید یا مصرف آن ها را خاطرنشان می کند.

کلید واژه: تریکوتسن ها، سم T-2، غلات، مایکوتوکسین ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.