تاثیر عصاره انجیر نارس بر هیدرولیز کازئین شیر گاو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره انجیر نارس بر هیدرولیز کازئین شیر گاو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره انجیر نارس بر هیدرولیز کازئین شیر گاو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره انجیر نارس بر هیدرولیز کازئین شیر گاو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره انجیر نارس بر هیدرولیز کازئین شیر گاو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: مشکل هضم کازئین در برخی از افراد به خصوص کودکان دیده می شود. در این مطالعه با کمک پروتئاز موجود در میوه انجیر نارس (فیسین) هیدرولیز کازئین مورد بررسی قرار گرفت. عدم تحمل کازئین موجود در شیر گاو در تعداد قابل توجهی از شیرخواران دیده شده و در صورت عدم تشخیص و جایگزینی به موقع می تواند عوارضی مانند سوء تغذیه و کاهش رشد را در آنها ایجاد نماید. هضم کازئین شیر گاو توسط فرآیندهای شیمیایی و آنزیمی از مهمترین راهکارهای تولید شیر هیدرولیزه جهت استفاده شیرخواران آلرژیک می باشد. در این مطالعه تلاش شده است تا از پروتئازهای موجود در عصاره انجیر نارس به عنوان منبعی جدید و ارزان برای هیدرولیز کازئین شیر گاو استفاده گردد.روش بررسی: با استفاده از بافر فسفات نمکی، عصاره آبی از میوه نارس انجیر تهیه گردید. سپس برای بررسی میزان هیدرولیز کازئین، غلظت های مختلفی از آنزیم استخراج شده در چهار سیستم بافری مختلف شامل بافر تریس (pH=.)، بافر فسفات (pH=)، بافر سیترات (pH=.) بافر استات (pH=.) در زمانهای ۱، ۳ و ۶ ساعت روی کازئین خالص تاثیر داده شد. بررسی میزان هیدرولیز کازئین به کمک روش الکتروفورز (SDS-PAGE) و تراکم سنجی باند در مقایسه با شرایط کنترل با کمک نرم افزار Scion lab انجام گرفت.یافته ها: نتایج حاصل از تاثیر عصاره انجیر بر کازئین نشان داد که در نسبت ۱۰/۱ و ۱۰۰/۱ (آنزیم به سوبسترا) در شرایط بافر فسفات در مدت زمان ۱، ۳ یا ۶ ساعت هیدرولیز کامل کازئین صورت گرفته و در نسبت ۵۰۰/۱، هیدرولیز نسبی صورت گرفت و همچنین ثابت گردید که سیستم بافری فسفات مناسب تر از سایر سیستم های بافری برای هیدرولیز کازئین است.نتیجه گیری: نتایج بدست آمده در این مطالعه نشان داد که آنزیم فیسین، کاندید مناسبی جهت تولید فرمول های شیر خشک حاوی کازئین هیدرولیز شده جهت کاربردهای تغذیه ای می باشد.

کلید واژه: فیسین، کازئین، انجیر، هیدرولیز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.