مطالعه پوشش گیاهی در دو تیپ مرتعی و اراضی زراعی مجاور آنها در بخشی از زیر حوزه سد تنگاب در شهرستان فیروزآباد استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه پوشش گیاهی در دو تیپ مرتعی و اراضی زراعی مجاور آنها در بخشی از زیر حوزه سد تنگاب در شهرستان فیروزآباد استان فارس دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه پوشش گیاهی در دو تیپ مرتعی و اراضی زراعی مجاور آنها در بخشی از زیر حوزه سد تنگاب در شهرستان فیروزآباد استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه پوشش گیاهی در دو تیپ مرتعی و اراضی زراعی مجاور آنها در بخشی از زیر حوزه سد تنگاب در شهرستان فیروزآباد استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه پوشش گیاهی در دو تیپ مرتعی و اراضی زراعی مجاور آنها در بخشی از زیر حوزه سد تنگاب در شهرستان فیروزآباد استان فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع

تعداد صفحات :۲۱

تبدیل مرتع به زراعت، یکی از انواع مهم تخریب مراتع می باشد. هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر این تغییر کاربری بر روی ترکیب و تنوع گیاهی در بخشی از مراتع زیر حوزه سد تنگاب شهرستان فیروزآباد در استان فارس بوده است. بدین منظور مطالعه پوشش گیاهی با ثبت حضور و درصد تاج پوشش گونه ها در دو تیپ بوته زار و مشجر و انتخاب دو منطقه زراعی با سابقه کم و زیاد در مجاورت هر یک صورت پذیرفت. درصد تاج پوشش گونه ها به صورت انفرادی، درصد تاج پوشش گروه های گیاهی (فرم حیاتی، رویشی و تیره ها گیاهی) و درصد تاج پوشش کل گونه ها مورد آنالیز قرار گرفتند. نتایج این مطالعه نشان داد که برخی گونه ها در اراضی مرتعی زراعی مشاهده شده و در مقابل برخی دیگر خاص اراضی زراعی یا مرتعی بوده اند. درصد تاج پوشش Boissiera squarrosa و Gundelia tournefortii در تیپ بوته زار و Scariola orientalis در تیپ مشجر به طور معنی داری در اراضی زراعی نسبت به تیپ های مرتعی کاهش پیدا کرد. در مقابل گونه های Carthamus oxyacantha و Scariola orientalis در تیپ بوته زار و Turgenia latifolia و Achillea wilhelmsii و Silene arabica در تیپ مشجر به طور معنی داری در اراضی زراعی درصد تاج پوشش بیشتری داشتند. در هر دو تیپ درصد تاج پوشش فرم حیاتی (یک ساله ها و چند ساله ها)، فرم رویشی (پهن برگان علفی، بوته ای و درختی)، برخی خانواده های مهم (گندمیان و کاسنی) در اراضی زراعی کاهش و درصد تاج پوشش تیره بقولات و چتریان در زراعی مجاور تیپ مشجر به طور معنی داری افزایش یافتند. تنوع و غنای گونه ای از هر دو تیپ مرتعی به اراضی زراعی مجاور کاهش معنی داری را نشان دادند. آنالیز چند متغیره نشان داد که دو تیپ اصلی بوته زار و مشجر و تیپ های زراعی کاملا از هم تفکیک و کلیه اراضی زراعی به ترکیب گیاهی مشابهی ختم شدند. نتایج این تحقیق نشان داد که گسترش فعالیت های زراعی بر روی اکوسیستم های مرتعی می تواند تغییر در ترکیب گونه ای و کاهش تنوع را در پی داشته باشد.

کلید واژه: تغییر کاربری، غنا، تنوع، ترکیب گونه ای، تخریب مرتع، شهرستان فیروزآباد، استان فارس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.