مقاله بررسی پویایی جمعیت و ارزیابی ذخیره ماهی صبور (Tenualosa ilisha) در سواحل استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پویایی جمعیت و ارزیابی ذخیره ماهی صبور (Tenualosa ilisha) در سواحل استان خوزستان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پویایی جمعیت و ارزیابی ذخیره ماهی صبور (Tenualosa ilisha) در سواحل استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پویایی جمعیت و ارزیابی ذخیره ماهی صبور (Tenualosa ilisha) در سواحل استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پویایی جمعیت و ارزیابی ذخیره ماهی صبور (Tenualosa ilisha) در سواحل استان خوزستان :

مقاله بررسی پویایی جمعیت و ارزیابی ذخیره ماهی صبور (Tenualosa ilisha) در سواحل استان خوزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در شیلات از صفحه ۱۱ تا ۲۰ منتشر شده است.
نام: بررسی پویایی جمعیت و ارزیابی ذخیره ماهی صبور (Tenualosa ilisha) در سواحل استان خوزستان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزیابی ذخیره
مقاله پویایی جمعیت
مقاله خلیج فارس
مقاله ماهی صبور (Tenualosa ilisha)
مقاله مرگ و میر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پویایی جمعیت و ارزیابی ذخیره ماهی صبور (Tenualosa ilisha) با جمع آوری اطلاعات از منطقه تخلیه صید در سواحل استان خوزستان (آبادان) تخمین زده شد. دراین پروژه یک ساله (از فروردین تا اسفند سال ۱۳۸۶) در مجموع بیش از ۹۰۰۰ ماهی در ایستگاه مذبور، بیومتری شد. طول بی نهایت L¥=۴۲۸۱ (سانتی متر)، ضریب رشدK=0.9 (year)، زمان طول صفر to=-۰.۲۵، میزان فایم پریم مونرو f’=۳۲۱، مرگ و میر طبیعی M=1.37 (year)، مرگ و میر صیادی F=2.41 (year)، مرگ و میر کل Z=3.78 (year) و ضریب بهره برداری E=0.64 (year) محاسبه شد. محاسبه های کلی نرخ بهره برداری U=0.61، میزان کل سالانه ذخیره در شروع سال برحسب تن P=7615، میانگین سالانه ذخیره سرپا برحسب تن B=1927 و میزان حداکثر محصول پایدار برحسب تن MSY=3642 برای ذخیره ماهی صبور برآورد گردید. این تحقیق نشان می دهد که میزان برداشت سالانه از ذخیره ماهی صبور به بیش از حداکثر میزان خود رسیده و جهت کاهش میزان صید و تلاش صیادی باید تدابیری اندیشیده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.