میزان سم آفلاتوکسین M1 در شیرهای گاو محلی و پاستوریزه شهرستان خرم آباد به روش HPLC


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان سم آفلاتوکسین M1 در شیرهای گاو محلی و پاستوریزه شهرستان خرم آباد به روش HPLC دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان سم آفلاتوکسین M1 در شیرهای گاو محلی و پاستوریزه شهرستان خرم آباد به روش HPLC  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان سم آفلاتوکسین M1 در شیرهای گاو محلی و پاستوریزه شهرستان خرم آباد به روش HPLC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان سم آفلاتوکسین M1 در شیرهای گاو محلی و پاستوریزه شهرستان خرم آباد به روش HPLC :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یافته

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: آفلاتوکسین M1 فرم هیدروکسیله آفلاتوکسین B1 سمی است از قارچ آسپرژیلوس فلاووس که از طریق علوفه و نان کپک زده آلوده به این قارچ وارد بدن گاو یا سایر حیوانات علفخوار می شود و سپس در شیر ترشح می شود و دارای قدرت کارسینوژنیک قوی در کبد و کلیه می باشد. شیر که از پر مصرف ترین مواد غذایی در انسانها می باشد در معرض آلودگی زیادی به آن قرار دارد.مواد و روش ها: ۴۲ نمونه از شیرهای محلی مراکز جمع آوری شیر و ۴۰ نمونه از شیرهای پاستوریزه توزیع شده در شهرستان خرم آباد در سال ۱۳۸۴ در دو فصل تابستان و زمستان، از نظر سم آفلاتوکسین (AFM1) M1 با روش HPLC و ستونهای ایمنوافینیتی بررسی شدند.یافته ها: ۵ درصد نمونه های محلی در فصل تابستان با محدوده سمی ۰.۰۱۷–۰.۰۴۶ ng/ml و تمام نمونه های محلی فصل زمستان (۱۰۰ درصد) با محدوده ۰.۰۰۳-۰.۰۴۱ ng/ml آلودگی به سم AFM1 را نشان دادند. همچنین در نمونه های پاستوریزه، در تابستان، ۵۵ درصد با محدوده سمی ۰.۰۱۷-۰.۵۳۳ ng/ml و تمام نمونه های زمستان با محدوده ۰.۰۰۵-۰.۰۵۴ ng/ml آلودگی به سم AFM1 را نشان دادند. از تمام نمونه ها در ۲ فصل فقط یک نمونه با غلظت ۰.۵۳۳ ng/ml از پاستوریزه های تابستان بیشتر از حد مجاز بود و بقیه نمونه ها کمتر از این حد را نشان دادند. میانگین آلودگی در نمونه های پاستوریزه و محلی در دو فصل تفاوت معنی دار نداشتند.بحث و نتیجه گیری: در نهایت نتایج حاصل از این پژوهش وجود آلودگی به سم AFM1 را در شیرهای پاستوریزه و محلی شهرستان خرم آباد را مطرح می کند هر چند که لزوم بررسی بیشتر توصیه می شود.

کلید واژه: آفلاتوکسین M1، شیر محلی، شیر پاستوریزه، خرم آباد، HPLC

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.