مقاله بررسی پایداری ساختاری و خواص عبوردهی اکسیژن از غشا پروسکایتی Ba0.5 Sr0.5 Co0.8 Fe 0.2O3- δ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پایداری ساختاری و خواص عبوردهی اکسیژن از غشا پروسکایتی Ba0.5 Sr0.5 Co0.8 Fe 0.2O3- δ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پایداری ساختاری و خواص عبوردهی اکسیژن از غشا پروسکایتی Ba0.5 Sr0.5 Co0.8 Fe 0.2O3- δ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پایداری ساختاری و خواص عبوردهی اکسیژن از غشا پروسکایتی Ba0.5 Sr0.5 Co0.8 Fe 0.2O3- δ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پایداری ساختاری و خواص عبوردهی اکسیژن از غشا پروسکایتی Ba0.5 Sr0.5 Co0.8 Fe 0.2O3- δ :

مقاله بررسی پایداری ساختاری و خواص عبوردهی اکسیژن از غشا پروسکایتی Ba۰.۵ Sr۰.۵ Co۰.۸ Fe ۰.۲O۳- δ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در پژوهش نفت از صفحه ۲۹ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: بررسی پایداری ساختاری و خواص عبوردهی اکسیژن از غشا پروسکایتی Ba۰.۵ Sr۰.۵ Co۰.۸ Fe ۰.۲O۳- δ
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله غشا
مقاله عبوردهی
مقاله پروسکایت
مقاله پایداری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مـواد پروسـکایتی Ba ۰/۵ Sr ۰/۵ Co ۰/۸ Fe ۰/۲ O۳- (BSCF0) و Sr Co ۰/۸ Fe ۰/۲ O۳- (SCF) با استفاده از روش تشکیل کمپلکس با سیترات EDTA سنتز شد. ساختار کریستالی، پایداری ساختاری و ریز ساختار این مواد با آنالیزهایی چون پراش اشعه ایکس (XRD) و میکروسکوپ الکترونی(SEM) مورد بررسی قرار گرفت. همچنین میزان عبوردهی اکسیژن برای غشا های ساخته شده از این مواد بر حسب دما در محدوده ۷۰۰ oC تا ۹۵۰ oC با استفاده از یک دستگاه دما بالا، اندازه گیری شد. نتایج XRD نشان داد این مواد دارای ساختار خالص مکعبی پروسکایتی می باشند. میزان عبوردهی بالایی برای این مواد (حدود ۲ cc/min.cm۲ در دمای (۹۵۰oC حاصل شد. نتایج نشان می دهد که در محدوده وسیعی از دما، میزان عبوردهی BSCF از SCF بیشتر می باشد. همچنین اثر فشار جزئی اکسیژن جریان بالادستی در محدوده۰-۱ atm ، بر شار عبور اکسیژن در دماهای مختلف بررسی شد. افزایش فشار جزئی اکسیژن به شدت باعث افزایش میزان عبوردهی می شود که استفاده عملی از این غشاها را در مقیاس صنعتی جذاب می نماید. با آنالیز انرژی اکتیواسیون محاسبه شده می توان گفت که میزان عبور دهی غشا پروسکایتی SCF در دماهای پایین نسبت به BSCF به دما حساس تر است و این موضوع در دماهای بالاتر بر عکس می باشد.
همچنین نتایج نشان می دهد که سرعت عبور اکسیژن توسط هر دو عامل، مرحله نفوذ توده و تبادل سطحی کنترل می شود. الگوی پراش اشعه ایکس بعد از عملیات جذب و دفع اکسیژن، حاکی از آنست که بر خلاف SCF، مواد پروسکایتی BSCF، دارای پایداری ساختاری خوبی در شرایط دمایی بالا و فشار جزئی پایین اکسیژن می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.