مقاله مدل سازی حرارتی یک بعدی رخنمون های سطحی، مثالی از کوه خامی و کوه میش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی حرارتی یک بعدی رخنمون های سطحی، مثالی از کوه خامی و کوه میش دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی حرارتی یک بعدی رخنمون های سطحی، مثالی از کوه خامی و کوه میش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی حرارتی یک بعدی رخنمون های سطحی، مثالی از کوه خامی و کوه میش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی حرارتی یک بعدی رخنمون های سطحی، مثالی از کوه خامی و کوه میش :

مقاله مدل سازی حرارتی یک بعدی رخنمون های سطحی، مثالی از کوه خامی و کوه میش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در پژوهش نفت از صفحه ۷۷ تا ۸۶ منتشر شده است.
نام: مدل سازی حرارتی یک بعدی رخنمون های سطحی، مثالی از کوه خامی و کوه میش
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مدل سازی حرارتی
مقاله مدل سازی یک بعدی
مقاله رخنمون سطحی
مقاله سازند کژدمی
مقاله کوه میش
مقاله کوه خامی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مطالعه از روش های مدل سازی حوضه رسوبی برای مدل سازی حرارتی رخنمون سطحی سازندها استفاده شده است. رخنمون سازندها در کوه خامی و کوه میش مورد مطالعه قرار گرفته و در سه محل، ویژگی سازندها مانند سنگ شناسی، ضخامت، شیب و امتداد لایه ها اندازه گیری شده است. با استفاده از داده های به دست آمده قسمت های فرسایش یافته، بازسازی شده و برشی از کوه خامی و کوه میش در امتداد شمال شرق، جنوب غرب تهیه شده است. این برش به صورت داده های عددی وارد نرم افزار مدل سازی شده و مدل حرارتی و تاریخچه پختگی سازند کژدمی و دیگر سازندها به دست آمده است.
این مطالعه نشان می دهد فرسایش، تاثیر زیادی بر میزان پختگی مواد آلی لایه ها در برش مورد مطالعه داشته است. فرسایش که منجر به کاهش عمق تدفین شده موجب پایین بودن دمای سازندها و کاهش نرخ واکنش های نفت زایی گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.