مقاله بررسی نارسایی حاد تنفسی به دنبال ترومای نخاع گردنی در بیمارستان شهید کامیاب مشهد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نارسایی حاد تنفسی به دنبال ترومای نخاع گردنی در بیمارستان شهید کامیاب مشهد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نارسایی حاد تنفسی به دنبال ترومای نخاع گردنی در بیمارستان شهید کامیاب مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نارسایی حاد تنفسی به دنبال ترومای نخاع گردنی در بیمارستان شهید کامیاب مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نارسایی حاد تنفسی به دنبال ترومای نخاع گردنی در بیمارستان شهید کامیاب مشهد :

مقاله بررسی نارسایی حاد تنفسی به دنبال ترومای نخاع گردنی در بیمارستان شهید کامیاب مشهد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در مجله گوش، گلو، بینی و حنجره ایران از صفحه ۱۴۵ تا ۱۵۲ منتشر شده است.
نام: بررسی نارسایی حاد تنفسی به دنبال ترومای نخاع گردنی در بیمارستان شهید کامیاب مشهد
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تروما
مقاله عوارض
مقاله نخاع گردنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: عوارض تنفسی حاد در بیماران با آسیب نخاع گردن شایع است و می تواند موجب افزایش ناتوانی و مرگ و میر در آن ها گردد. هدف از این مطالعه، شناخت عوارض، طریقه برخورد با این بیماران و اتخاذ روش های درمانی و پیش گیری کننده مناسب می باشد.
روش کار: این مطالعه گذشته نگر به مدت ۵/۲ سال در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان شهید کامیاب مشهد در بیماران با ترومای نخاع گردن انجام گردید. شدت ضایعات نخاعی بر اساس درجه بندی فرانکل تعیین شد. چارت های مربوط به یافته های بالینی و نورولوژیک، روش های درمانی و نتایج تکمیل و یافته ها تحلیل گردیدند.
نتایج: از ۵۹۲ بیمار بستری با ترومای ستون فقرات، ۶۱ بیمار ترومای ستون فقرات گردنی داشتند. ۲۷ بیمار (۳/۴۴%) به علت مشکلات تنفسی در بخش مراقبت های ویژه بستری شده بودند. فقط ۴ بیمار با متیل پردنیزولون سوکسینات درمان شده بودند که تفاوتی در سیر بیماری آن ها مشاهده نگردید. ۲۳ بیمار (۱۸/۸۵%) فرانکل A بوده اند. مرگ و میر در طی دوران بستری ۱۱ مورد (۷/۴۰%) بوده و ۹ بیمار نیز به علت مشکلات تنفسی شدید از جمله تداوم عفونت تنفسی و طولانی شدن مدت انتوباسیون تراکئوستومی شدند.
نتیجه گیری: ضایعات تنفسی حاد به دنبال ترومای نخاع گردن شایع بوده و با عوارض و مرگ و میر زیادی همراه بوده لذا با توجه به عوارض و به کارگیری روش های درمانی مناسب و فوری می توانیم از میزان ناتوانی و مرگ و میر آن ها بکاهیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.