مقاله امکان جایگزینی تانن بجای خاک رس در فرآیند تکثیر مصنوعی فیل ماهی (Huso huso)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان جایگزینی تانن بجای خاک رس در فرآیند تکثیر مصنوعی فیل ماهی (Huso huso) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان جایگزینی تانن بجای خاک رس در فرآیند تکثیر مصنوعی فیل ماهی (Huso huso)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان جایگزینی تانن بجای خاک رس در فرآیند تکثیر مصنوعی فیل ماهی (Huso huso)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان جایگزینی تانن بجای خاک رس در فرآیند تکثیر مصنوعی فیل ماهی (Huso huso) :

مقاله امکان جایگزینی تانن بجای خاک رس در فرآیند تکثیر مصنوعی فیل ماهی (Huso huso) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در شیلات از صفحه ۱۰۵ تا ۱۱۰ منتشر شده است.
نام: امکان جایگزینی تانن بجای خاک رس در فرآیند تکثیر مصنوعی فیل ماهی (Huso huso)
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تانن
مقاله خاک رس
مقاله فیل ماهی
مقاله Huso huso

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فیل ماهی (Huso huso) بزرگترین ماهی خاویاری دریای خزر می باشد. با توجه به طولانی بودن سن بلوغ و از بین رفتن مکان های تخم ریزی، تکثیر مصنوعی این ماهیان در سال های اخیر رواج یافته است. یکی از مراحل تکثیر مصنوعی فیل ماهی مرحله رفع چسبندگی تخم ها بوسیه سوسپانسیون خاک رس می باشد که زمانی طولانی از روند تکثیر مصنوعی را شامل می شود. تانن ماده ای است که می تواند به عنوان جایگزین مناسب مطرح باشد. به همین دلیل در فصل تکثیر مصنوعی سال ۱۳۸۷ از سه عدد مولد ماده فیل ماهی استفاده شد. پس از تخم کشی و تکثیر مصنوعی تخم های لقاح یافته هر مولد به ۸ قسمت تقسیم شده و در قالب یک تیمار (تانن به میزان ۰۶۲۵ گرم در ۱۲۵ لیتر آب) و یک شاهد (سوسپانسیون ۱۰ درصد خاک رس) و هر کدام با چهار تکرار مورد شستشو قرار گرفتند. بر اساس نتایج به دست آمده مدت زمان شستشو برای تیمار تانن ۱۵ دقیقه ولی برای خاک رس ۴۵ دقیقه بود. درصد لقاح در مرحله گاسترولا، درصد قارچ زدگی، درصد تفریخ و درصد بازماندگی لارو تتا زمان جذب کیسه زرده دارای اختلاف معنی دار بین گروه تیمار و شاهد بود. بنابراین با جایگزینی تانن به جای خاک رس ضمن صرفه جویی در زمان و هزینه، صدمه کمتری به تخم های لقاح یافته وارد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.