مقاله ارزیابی معرف بودن شبکه مناطق حفاظت شده با تاکید بر تنوع زیستی گیاهی (مطالعه موردی: استان چهارمحال و بختیاری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی معرف بودن شبکه مناطق حفاظت شده با تاکید بر تنوع زیستی گیاهی (مطالعه موردی: استان چهارمحال و بختیاری) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی معرف بودن شبکه مناطق حفاظت شده با تاکید بر تنوع زیستی گیاهی (مطالعه موردی: استان چهارمحال و بختیاری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی معرف بودن شبکه مناطق حفاظت شده با تاکید بر تنوع زیستی گیاهی (مطالعه موردی: استان چهارمحال و بختیاری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی معرف بودن شبکه مناطق حفاظت شده با تاکید بر تنوع زیستی گیاهی (مطالعه موردی: استان چهارمحال و بختیاری) :

مقاله ارزیابی معرف بودن شبکه مناطق حفاظت شده با تاکید بر تنوع زیستی گیاهی (مطالعه موردی: استان چهارمحال و بختیاری) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در محیط شناسی از صفحه ۷۷ تا ۸۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی معرف بودن شبکه مناطق حفاظت شده با تاکید بر تنوع زیستی گیاهی (مطالعه موردی: استان چهارمحال و بختیاری)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مقاله به ارزیابی شبکه مناطق حفاظت شده استان چهارمحال و بختیاری از نظر معرفی انواع تیپ ها و گونه های گیاهی خاص آن استان به عنوان جانشین تنوع زیستی کل پرداخته است. مطابق روش “برنامه ریزی سیستماتیک حفاظت” که در این تحقیق استفاده شده، در هر ارزیابی و برنامه ریزی حفاظت تنوع زیستی، دو نوع هدف تعریف می شود: درصدی از سطح کل منطقه مورد مطالعه که می تواند به حفاظت اختصاص یابد و درصدی از هر عنصر تنوع زیستی، یا جانشین آن که مورد نظر حفاظت است. در این تحقیق هدف نوع دوم مد نظر بوده و بر اساس ارزش های بوم شناختی و تهدیدهای موجود برای هر تیپ گیاهی محاسبه شده است. همچنین یک بار حضور در مناطق حفاظت شده به عنوان هدف حفاظتی هر یک از گونه های گیاهی نادر تعیین شد. از ۳۶ تیپ و ۵۲ گونه نادر گیاهی موجود در استان،۱۹ تیپ و ۳۳ گونه به طور کلی در مناطق حفاظت شده موجود معرفی نشده اند، ۱۴ گونه فقط یک بار و ۱۲ تیپ کمتر از حد اهداف تعیین شده در مناطق حفاظت شده، یا شکار ممنوع وجود دارند. مساحت کل مورد نیاز برای بر آورده شدن اهداف تعیین شده برای تمام تیپ های گیاهی ۶۱/۱۵ درصد از استان است که تقریبا دو برابر سطح مناطق حفاظت شده موجود (۴۳/۷ درصد) و کمی بیش از سطح حفاظتی موجود با احتساب مناطق شکار ممنوع (۷۶/۱۴ درصد) است. برای بر آورده شدن اهداف تعیین شده برای تیپ ها و گونه های گیاهی به جای بخش وسیعی از مناطق شکار ممنوع موجود که کارایی کمی در حفاظت تنوع زیستی گیاهی دارند اختصاص ۱۸/۸ درصد از سطح استان ترجیحا از بخش جنگلی به منظور پوشش دادن تیپ های گیاهی جنگلی و بخش هایی از کوه کلار و دره بازفت برای پوشش دادن گونه های گیاهی نادر پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.