ارزیابی اثرات محیط زیستی احداث کارخانه خودروسازی به روش رویهم گذاری (مطالعه موردی: احداث کارخانه خودروسازی در غرب تاکستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثرات محیط زیستی احداث کارخانه خودروسازی به روش رویهم گذاری (مطالعه موردی: احداث کارخانه خودروسازی در غرب تاکستان) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثرات محیط زیستی احداث کارخانه خودروسازی به روش رویهم گذاری (مطالعه موردی: احداث کارخانه خودروسازی در غرب تاکستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثرات محیط زیستی احداث کارخانه خودروسازی به روش رویهم گذاری (مطالعه موردی: احداث کارخانه خودروسازی در غرب تاکستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثرات محیط زیستی احداث کارخانه خودروسازی به روش رویهم گذاری (مطالعه موردی: احداث کارخانه خودروسازی در غرب تاکستان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم محیطی

تعداد صفحات :۲۱

اجرای پروژه های بهره برداری از سرزمین، از جمله احداث کارخانه ها و توسعه صنایع، مستلزم بررسی استعداد طبیعی سرزمین برای توسعه مورد نظر می باشد. در همین راستا انجام مطالعات ارزیابی اثرات محیط زیستی، از جمله روش های مطلوب جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار است. ارزیابی اثرات محیط زیستی می تواند به عنوان یک ابزار برنامه ریزی جهت سوق دادن اهداف اجرای یک پروژه در راستای قوانین و مقررات محیط زیستی به کار گرفته شود. تحقیق انجام شده شامل ارزیابی اثرات محیط زیستی احداث و بهره برداری از کارخانه خودروسازی با تاکید بر کاربرد روش رویهم گذاری نقشه های موضوعی در تلفیق لایه های اطلاعاتی و مکاندار نمودن نتایج حاصل از ماتریس سریع می باشد. آثار محیط زیستی توسعه مزبور به دو روش رویهم گذاری و ماتریس سریع مورد ارزیابی قرار گرفته است. فرایند طی شده شامل: شناخت پروژه پیشنهادی، شناخت محیط زیست منطقه تحت اثر، شناسایی و پیش بینی اثرات ناشی از پروژه پیشنهادی بر محیط زیست، جمع بندی و تجزیه تحلیل اثرات و در پایان ارایه راهکارهای تقلیل اثرات سوء می باشد. در روش رویهم گذاری، توان سرزمین جهت استقرار کاربری صنعتی مورد ارزیابی قرار گرفت. لازم به ذکر است که پروسه ارزیابی توان اکولوژیکی نیز پیش از ارزیابی اثرات توسعه بر روی منطقه پیشنهاد شده از طرف کارفرما جهت احداث کارخانه خودروسازی صورت پذیرفت. به طوریکه طبق نتایج حاصل از رویهم گذاری لایه های اطلاعاتی و مقایسه با مدل اکولوژیکی توسعه صنعتی، ۸۵ درصد از مکان انتخاب شده جهت استقرار کارخانه خودروسازی در مناطق با توان طبقه ۱ (مناسب) و ۱۵ درصد از آن در مناطق با توان طبقه ۲ (نسبتا مناسب) قرار دارد. بنابراین، مکان پیشنهادی توان لازم جهت استقرار کاربری صنعتی را دارا می باشد. از آنجایی که تغییرات در فاکتورهای محیط زیستی در اثر استقرار صنعت در یک منطقه یک امر کاملا شناخته شده می باشد، با علم به این موضوع، ارزیابی اثرات محیط زیستی احداث و بهره برداری از کارخانه خودروسازی جهت پیش بینی درجه تغییرات در فاکتورهای محیطی انتخاب گردیده تا قبل از وقوع این تغییرات، بتوان آنها را کنترل و مدیریت نمود. آثار محیط زیستی ناشی از احداث و بهره برداری از کارخانه مزبور به روش ماتریس سریع مورد ارزیابی قرار گرفت. طبق نتایج حاصل از ماتریس، انجام پروژه مذکور به شرط اجرای طرح های بهسازی برای فاکتورهای کیفیت هوا، وضعیت صدا و الگوهای رفتاری جانوران در فاز ساختمانی و فاکتورهای وضعیت صدا، کیفیت هوا، کیفیت آب های سطحی و زیرزمینی و تخریب زیستگاه در فاز بهره برداری بلامانع می باشد. در پایان نتایج حاصل از ماتریس سریع به روش Eco-mapping به طور نسبی مکاندار گردید و مکان های حساس به اثرات و پیامدهای ناشی از اجرای پروژه در بخش های مختلف محدوده مطالعاتی پهنه بندی گردید. اولویت های زمانی و مکانی اقدامات اصلاحی، پایش و نظارت نیز در تک تک پهنه های مطالعاتی تعیین گردید. به طوری که پهنه شماره ۳ (بخش جنوبی محدوده مطالعاتی) بیش از سایر پهنه ها تحت تاثیر آثار منفی پروژه قرار خواهد گرفت و در نتیجه انجام اقدامات مدیریتی در این پهنه نسبت به سایر پهنه ها از اولویت بالاتری برخوردار است.

کلید واژه: ارزیابی اثرات محیط زیستی، ماتریس سریع، روی هم گذاری، Eco-mapping

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.