بررسی انواع اسیدهای چرب در بذور تعدادی از جمعیت های ریحان (.Ocimum basilicum L) در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی انواع اسیدهای چرب در بذور تعدادی از جمعیت های ریحان (.Ocimum basilicum L) در ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی انواع اسیدهای چرب در بذور تعدادی از جمعیت های ریحان (.Ocimum basilicum L) در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی انواع اسیدهای چرب در بذور تعدادی از جمعیت های ریحان (.Ocimum basilicum L) در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی انواع اسیدهای چرب در بذور تعدادی از جمعیت های ریحان (.Ocimum basilicum L) در ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۲

دانه های ریحان (Ocimum basilicum L.) به عنوان منبعی غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و مقدار زیادی موسیلاژ تولید می کند. بذر تعدادی از جمعیت های ریحان که از مناطق مختلف ایران گردآوری شده بودند مورد آزمایش قرار گرفتند. روغن دانه ها به طور جداگانه استخراج و تبدیل به متیل استر گردیدند، سپس ترکیبات اسید چرب روغن بذرها توسط کروماتوگرافی گازی تعیین شدند. نتایج نشان می دهد که بالاترین میزان چربی کل در بین تمام جمعیت های وحشی و آزمایشگاهی (۲۸.۹۸ درصد وزنی) در جمعیت آزمایشگاهی اردبیل و کمترین میزان آن (۱۷.۲۵ درصد وزنی) در جمعیت وحشی آذربایجان غربی ۲ مشاهده گردید. همچنین بالاترین میزان پالمتیک اسید در بین تمام جمعیت های وحشی و آزمایشگاهی (۳۴.۸۱ مول درصد) در جمعیت آزمایشگاهی کرمانشاه و کمترین میزان آن (۲.۰۵ مول درصد) در جمعیت آزمایشگاهی کرمان مشاهده شد. از طرفی بالاترین مقدار استئاریک اسید در بین تمام جمعیت های وحشی و آزمایشگاهی (۷.۵۶ مول درصد) در جمعیت آزمایشگاهی اهواز و کمترین آن (۱.۴۲ مول درصد) در جمعیت وحشی اردبیل مشاهده شد و بالاترین میزان اولئیک اسید در بین تمام جمعیت های وحشی و آزمایشگاهی (۲۲.۸۱ مول درصد) در جمعیت آزمایشگاهی قم و کمترین آن (۱۱.۱۰ مول درصد) در جمعیت وحشی آذربایجان غربی ۲ مشاهده گردید. بالاترین میزان لینولئیک اسید در بین تمام جمعیت های وحشی و آزمایشگاهی (۲۵.۶۰ مول درصد) در جمعیت آزمایشگاهی آذربایجان غربی ۱ و کمترین آن (۱۵.۵۵ مول درصد) در جمعیت آزمایشگاهی کرمانشاه مشاهده گردید. بالاترین میزان لینولئیک اسید در بین تمام جمعیت های وحشی و آزمایشگاهی (۵۳.۸۹ مول درصد) در جمعیت وحشی آذربایجان غربی ۱ و کمترین آن (۲۸.۰۸ مول درصد) در جمعیت آزمایشگاهی کرمانشاه مشاهده شد. نتایج بخوبی نشان می دهد که بذر جمعیت های مختلف ریحان دارای مقدار زیادی از اسیدهای چرب غیر اشباع و مقدار کمی از اسیدهای چرب اشباع هستند.

کلید واژه: ریحان، اسیدهای چرب اشباع، اسیدهای چرب غیر اشباع، بذر، روغن، کروماتوگرافی گازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.