بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان ۱۰۰ گرمی (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان ۱۰۰ گرمی (Oncorhynchus mykiss) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان ۱۰۰ گرمی (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان ۱۰۰ گرمی (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان ۱۰۰ گرمی (Oncorhynchus mykiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۹

منابع پروتئین گیاهی نقش مهمی در کاهش هزینه جیره های غذایی بر عهده دارند. علاوه بر این، استفاده از این منابع در جیره غذایی ماهی اثرات متابولیکی مختلفی دارد. در این تحقیق از کنجاله کانولا (حاوی ۱۲.۵ میکرومول گلوکوسینولات در گرم ماده خشک) در ۵ سطح جایگزینی ۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۰ و ۵۰ درصد به جای آرد ماهی همراه با جیره شاهد در سه تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی استفاده شد. تعداد ۲۱۶ قطعه ماهی قزل آلای رنگین کمان با وزن متوسط ۱۵±۱۰۰ گرم انتخاب و در ۱۸ وان (هر وان ۱۲ قطعه) توزیع و پس از ۲ هفته سازگاری، به مدت ۵۶ روز با ۶ جیره آزمایشی تغذیه شدند. در روز ۵۶ آزمایش، از هر جیره بطور تصادفی ۹ ماهی انتخاب، بیهوش و سپس از آنها خونگیری شد. پس از جداسازی سرم، میزان کلسترول تام، تری گلیسیرید، لیپوپروتئین با چگالی بالا، لیپوپروتئین با چگالی پایین و لیپوپروتئین با چگالی خیلی پایین اندازه گیری شد. این جایگزینی سبب ایجاد تفاوت معنی داری در معیارهای مورد ارزشیابی در مقایسه با جیره شاهد شد (p>0.05). با افزایش سطح جایگزینی، میزان کلسترول تام، تری گلیسرید، لیپوپروتئین های با چگالی پایین و بسیار پایین و شاخص تصلب شرائین بطور معنی داری (p>0.05)، کاهش و میزان لیپوپروتئین با چگالی بالا، میزان رشد ویژه (به جز جیره های حاوی ۳۰، ۴۰ و ۵۰ درصد کانولای جایگزین)، شاخص وزن بدن (به جز جیره های حاوی ۱۰ و ۲۰ درصد) و وزن نهایی (به جز جیره های حاوی ۱۰ و ۲۰ درصد) بطور معنی داری (p>0.05) نسبت به جیره شاهد افزایش یافت. نتایج تحقیق حاضر نشان داد که جایگزینی کنجاله کانولا تا سطح ۵۰ درصد بجای آرد ماهی جیره شاهد، بر اساس مطالعه های سرم خون ماهی و رشد امکان پذیر است.

کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، کنجاله کانولا، لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.