تعیین ارزش غذایی جو بدون پوشینه و تاثیر آن با و بدون آنزیم در عملکرد مرغان تخمگذار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ارزش غذایی جو بدون پوشینه و تاثیر آن با و بدون آنزیم در عملکرد مرغان تخمگذار دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ارزش غذایی جو بدون پوشینه و تاثیر آن با و بدون آنزیم در عملکرد مرغان تخمگذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ارزش غذایی جو بدون پوشینه و تاثیر آن با و بدون آنزیم در عملکرد مرغان تخمگذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ارزش غذایی جو بدون پوشینه و تاثیر آن با و بدون آنزیم در عملکرد مرغان تخمگذار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۲

در این تحقیق، هشت رقم جو بدون پوشینه تولید شده در داخل کشور تهیه و ترکیبات شیمیایی آنها با روش های استاندارد آزمایشگاهی اندازه گیری شد و انرژی قابل سوخت و ساز آنها نیز بر روی خروس بالغ تعیین گردید. اطلاعات مربوط به ترکیبات شیمیایی نشان داد که متوسط پروتئین خام، چربی خام، خاکستر خام، الیاف خام، نشاسته و قند در جو بدون پوشینه به ترتیب ۱۱.۵، ۱.۰۳، ۲.۲۷، ۳.۱۹، ۶۰.۹ و ۵.۶ درصد، همچنین انرژی خام و انرژی قابل سوخت و ساز به ترتیب ۴۳۳۳ و ۳۱۱۲ کیلوکالری در کیلوگرم بود. که از بین آنها یکی از ارقام که حاوی انرژی قابل سوخت و ساز ۳۱۶۰ کیلوکالری در کیلوگرم و پروتئین خام ۱۳.۶ درصد بود نسبت به سایر ارقام برتری نشان داد. بین ارزش انرژی زایی و غلظت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای محلول (S-NSP) در جو بدون پوشینه همبستگی معنی داری (p<0.01، P2-0.92) مشاهده شد. در آزمایشی که در قالب طرح کاملا تصادفی و با روش فاکتوریل (۳×۶) با ۶ تکرار اجرا شد. شش جیره غذایی حاوی: صفر، ۲۰، ۳۰، ۴۰، ۵۰ و ۶۰ درصد جو بدون پوشینه هر کدام با سه سطح آنزیم بیوفرم با فعالیت بتا – گلوکوناز و زایلاناز به ترتیب ۵۵۰ و ۸۰۰ واحد به ازای هر گرم (صفر، ۰.۵ و ۱ گرم در کیلوگرم جیره غذایی) بر روی ۲۲۰ قطعه مرغ تخمگذار مورد استفاده قرار گرفت و عملکرد تولید اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که مصرف سطوح مختلف جو بدون پوشینه در جیره غذایی مرغان تخمگذار، اثرات متفاوت و معنی داری را بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم مرغ داشت اما در مجموع جیره غذایی حاوی بیشترین میزان جو بدون پوشینه بازده بالاتری را نشان داد. کاربرد آنزیم چه به تنهایی و چه در تقابل با سطوح جو بدون پوشینه اثر معنی داری در بر نداشت.

کلید واژه: جو بدون پوشینه، انرژی قابل متابولیسم، بتا گلوکان، عملکرد مرغان تخمگذار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.