مقاله مقایسه ژنتیکی جمعیت های ماهی سوکلای (Rachycentron canadum) خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش میکروستلایت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ژنتیکی جمعیت های ماهی سوکلای (Rachycentron canadum) خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش میکروستلایت دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ژنتیکی جمعیت های ماهی سوکلای (Rachycentron canadum) خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش میکروستلایت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ژنتیکی جمعیت های ماهی سوکلای (Rachycentron canadum) خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش میکروستلایت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ژنتیکی جمعیت های ماهی سوکلای (Rachycentron canadum) خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش میکروستلایت :

مقاله مقایسه ژنتیکی جمعیت های ماهی سوکلای (Rachycentron canadum) خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش میکروستلایت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در شیلات از صفحه ۹ تا ۱۷ منتشر شده است.
نام: مقایسه ژنتیکی جمعیت های ماهی سوکلای (Rachycentron canadum) خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش میکروستلایت
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماهی سوکلا
مقاله ژنتیک جمعیت
مقاله خلیج فارس
مقاله دریای عمان
مقاله میکروستلایت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مطالعه تنوع ژنتیکی جمعیت های ماهی سوکلا با استفاده از روش میکروستلایت در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان شامل مناطق بوشهر, بندر دیر, بندر لنگه, بندر عباس, پزم و بریس چابهار مورد بررسی قرار گرفت. محصولات تکثیر شده با استفاده از ۱۰ جفت پرایمر میکروستلایت، بر روی ژل پلی آکریل آمید ۸ درصد الکتروفورز و با نیترات نقره رنگ آمیزی شدند. نمایش خوشه ای فاصله ژنتیکی به روش جفت گروهی غیر وزنی از طریق میانگین حسابی با استفاده از نرم افزار TFPGA version 1.3 ترسیم گردید. نتایج نشان داد که میانگین تعداد آللی مشاهده شده و موثر به ترتیب ۳۵۷/۱۲ و ۳۱۹/۸، همچنین میانگین هتروزیگوسیتی مشاهده شده و مورد انتظار به ترتیب ۶۵۵/۰ و ۸۷۴/۰ تعیین شد. بر اساس تست AMOVA حداکثر (۰.۰۶۳) FST بین نمونه های بندر دیر با نمونه های پزم که دارای کمترین میزان جریان ژنی (۷/۳) است مشاهده شد. بیشترین فاصله ژنتیکی (۸۱۵/۰) در نمونه های متعلق به مناطق دیر و بریس مشاهده شد. بر اساس نتایج موجود مشخص شد که ماهی سوکلا در مناطق مختلف نمونه ‏برداری در خلیج فارس و دریای عمان حداقل دارای ۳ جمعیت مجزاست (۱- جمعیت ناحیه بوشهر ۲- جمعیت ناحیه هرمزگان ۳- جمعیت ناحیه چابهار) و مارکرهای اختصاصی جمعیت بوشهر با استفاده از پرایمرهای Rca 1B-H09, Rca 1B-F07, Rca 1B-E08A و Rca 1-A04 شناسایی شد بطوری که با حضور آلل های اختصاصی با وزن مولکولی مشخص شناسایی جمعیت ماهی سوکلای منطقه بوشهر از سایر مناطق امکان پذیر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.