بررسی برخی از خصوصیات الیاف پشم نسل اول و دوم گوسفندان آمیخته آرخارمرینوس x قزل و آرخارمرینوس x مغانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی از خصوصیات الیاف پشم نسل اول و دوم گوسفندان آمیخته آرخارمرینوس x قزل و آرخارمرینوس x مغانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی از خصوصیات الیاف پشم نسل اول و دوم گوسفندان آمیخته آرخارمرینوس x قزل و آرخارمرینوس x مغانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی از خصوصیات الیاف پشم نسل اول و دوم گوسفندان آمیخته آرخارمرینوس x قزل و آرخارمرینوس x مغانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی از خصوصیات الیاف پشم نسل اول و دوم گوسفندان آمیخته آرخارمرینوس x قزل و آرخارمرینوس x مغانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۰

به منظور ارزیابی خصوصیات کیفی الیاف پشم نسل اول و دوم گوسفندان آمیخته آرخارمرینوسx قزل (ArGh) و آرخارمرینوس x مغانی (ArMo)، از تعداد ۴۵۱ راس گوسفند آمیخته متولد سال های ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۳ و در سن یک سالگی نمونه برداری شد. نمونه ها در آزمایشگاه تکنولوژی الیاف برای برخی از صفات به خصوص قطر تار پشم (m)، ضریب تغییرات قطر تارها (درصد)، طول دسته الیاف پشم ناشور (سانتی متر) و درصد تارهای حقیقی، مدولائی (m) و کمپ مورد ارزیابی قرار گرفتند. میانگین های صفات مذکور در نسل اول آمیخته های ArGh به ترتیب ۳۶/۳ ±۱۰/۲۷ میکرون، ۸۴/۷ ± ۶۰/۳۶ درصد، ۰۶/۴ ± ۸۱/۱۱ سانتی متر و ۳۲/۹ ±۳۱/۹۱، ۹۰/۶± ۲۷/۷ و ۰۳/۳ ± ۴۰/۱ درصد و در نسل دوم همین آمیخته ها به ترتیب ۴۱/۳ ± ۳۳/۲۶ میکرون، ۳۶/۹ ± ۶۴/۳۴ درصد، ۳۶/۹ ± ۱۵/۱۰ سانتی متر و ۷۰/۴ ± ۴۱/۹۵، ۸۵/۵ ± ۳۹/۳ و ۶۵/۲ ± ۰۱/۲ درصد برآورد گردیدند و به همین طریق برای نسل اول دورگ های ArMo به ترتیب برابر ۱۱/۴ ± ۱۸/۲۶ میکرون، ۶۳/۸ ±۱۹/۳۶ درصد، ۳۴/۳ ±۹۵/۱۰ سانتی متر و ۲۸/۹ ± ۹۰/۸۸ ، ۷۶/۷ ± ۸۱/۸ و ۴۷/۲ و ۲۷/۲ درصد و برای نسل دوم آنها به ترتیب ۷/۳ ±۹۹/۲۶ میکرون، ۵۳/۱۴ ± ۵۲/۳۶ درصد، ۹۲/۲ ± ۰۹/۱۰ سانتی متر و ۳۳/۶ ± ۵۵/۹۶، ۵۴/۴ ± ۲۴/۳ و ۹۹/۴ ± ۸۲/۲ درصد به دست آمدند. با بررسی روند تغییر در کیفیت سفره پشم در نسل اول و دوم آمیخته ها و مقایسه آنها با استانداردهای بین المللی پشم قالی، ملاحظه می شود که کیفیت پشم گوسفندان آمیخته در نسل دوم تشابه بیشتری را به استانداردهای صنعت فرش و نساجی نشان می دهند، اما برای رسیدن به این استانداردها، نیاز به کارهای اصلاحی بیشتر وجود دارد.

کلید واژه: آرخارمرینوس، قزل‏‏، مغانی‏، آمیخته، صفات پشم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.