مقاله شناسایی و بررسی فراوانی ماهیان رودخانه قزل اوزن (استان زنجان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و بررسی فراوانی ماهیان رودخانه قزل اوزن (استان زنجان) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و بررسی فراوانی ماهیان رودخانه قزل اوزن (استان زنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و بررسی فراوانی ماهیان رودخانه قزل اوزن (استان زنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و بررسی فراوانی ماهیان رودخانه قزل اوزن (استان زنجان) :

مقاله شناسایی و بررسی فراوانی ماهیان رودخانه قزل اوزن (استان زنجان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در شیلات از صفحه ۳۱ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: شناسایی و بررسی فراوانی ماهیان رودخانه قزل اوزن (استان زنجان)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رودخانه قزل اوزن
مقاله زنجان
مقاله فراوانی
مقاله کپور ماهیان
مقاله ماهیان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
رودخانه قزل اوزن یکی از مهمترین رودخانه های استان زنجان می باشد. این بررسی با هدف شناسایی و تعیین فراوانی ماهیان رودخانه در طی سال های ۸۷-۱۳۸۶ انجام و تعداد ۵ ایستگاه مطالعاتی انتخاب و نمونه برداری ماهیان با استفاده از تور پرتابی، ساچوک و دستگاه صیدالکتریکی انجام گرفت. نتایج نشان داد که در این رودخانه تعداد ۱۰ گونه ماهی از دو خانواده وجود دارند که خانواده کپور ماهیان (Cyprinidae) دارای ۷ جنس و ۹ گونه بوده و بیشترین فراوانی (۹۸۲) را دارا بود و خانواده سگ ماهیان جویباری (Balitoridae) با یک گونه حضور داشت. سیاه ماهی (Capoeta capoeta gracilis) در سه فصل و در ایستگاه های ۳، ۴، ۵ و خیاطه ماهی (Alburnoides bipunctatus) در یک فصل و در ایستگاه های ۱ و ۲ غالب بوده و در مجموع سیاه ماهی، خیاطه ماهی و اورنج (Barbus capito) به ترتیب با ۳۳۶، ۲۲۱ و ۱۳۱ درصد بیشترین فراوانی را در طی مطالعه داشتند. همچنین ایستگاه ۳ با ۴ گونه کمترین و ایستگاه پایین دست (۱) با ۱۰ گونه بیشترین تعداد گونه را در خود جای دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.