اثر مغز بادام بر لیپیدها و لیپوپروتئین های خون بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مغز بادام بر لیپیدها و لیپوپروتئین های خون بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مغز بادام بر لیپیدها و لیپوپروتئین های خون بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مغز بادام بر لیپیدها و لیپوپروتئین های خون بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مغز بادام بر لیپیدها و لیپوپروتئین های خون بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۵

مقدمه: افزایش لیپیدهای خون از جمله عوامل مهم خطرساز در بروز آترواسکلروز بیماریهای قلبی – عروقی است. مغزها از جمله مغز بادام غنی از لیپیدهای غیر اشباع و عوامل آنتی اکسیدان بوده و برخی از گزارشات حاکی از اثر حفاظتی آنها بر سیستم قلب و عروق می باشد. هدف از این مطالعه بررسی اثر مغز بادام بر لیپیدها و لیپوپروتئین های خون بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمی است.روش بررسی: این مطالعه از نوع کارآزمایی بالینی به روش قبل و بعد می باشد که بر روی ۳۰ مرد داوطلب انجام شد. افراد مورد مطالعه روزانه ۶۰ گرم مغز بادام به مدت چهار هفته مصرف نمود. قبل و بعد از مصرف بادام میزان لیپیدها، لیپوپروتئین ها، آپولیپوپروتئینها و لیپوپروتئین (a) خون آنها اندازه گیری شد.نتایج: مغز بادام به صورت معنی داری (p<0.001) باعث کاهش کلسترول سرم خون به میزان ۳۶.۱ میلی گرم بر دسی لیتر، تری گلیسرید به میزان ۴۵.۹۴ میلی گرم بر دسی لیتر، -LDL کلسترول به میزان ۲۸.۶۸ میلی گرم بر دسی لیتر و افزایش –HDL کلسترول به میزان ۱۰.۶۴ میلی گرم بر دسی لیتر گردید. مغز بادام موجب کاهش لیپوپروتیین (a) سرم خون به میزان ۲.۱۱ میلی گرم بر دسی لیتر، آپولیپوپروتئین B100 به میزان ۸.۹۳ میلی گرم بر دسی لیتر و افزایش آپولیپوپروتئین A1 به میزان ۱.۷۴ میلی گرم بر دسی لیتر شد، ولی از لحاظ آماری معنی دار نبود.نتیجه گیری: مصرف مداوم مغز بادام وضعیت لیپیدهای خطر ساز خون را بهبود بخشیده و ممکن است در فرآیند آترواسکلروز و بروز بیماریهای قلبی – عروقی نقش پیگیری کننده داشته باشد. بنابراین پیشنهاد می شود که از مغز بادام روزانه به مقدار حداقل ۶۰ گرم در درمان بیماران هیپرلیپیدمیک استفاده نمود.

کلید واژه: مغز بادام، لیپوپروتئین های خون، هیپرلیپیدمی، آترواسکلروز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.