بررسی اثرات ال کارنیتین در جیره های با مقادیر متفاوت پروتئین بر عملکرد و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ال کارنیتین در جیره های با مقادیر متفاوت پروتئین بر عملکرد و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ال کارنیتین در جیره های با مقادیر متفاوت پروتئین بر عملکرد و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ال کارنیتین در جیره های با مقادیر متفاوت پروتئین بر عملکرد و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ال کارنیتین در جیره های با مقادیر متفاوت پروتئین بر عملکرد و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۲

این آزمایش جهت بررسی اثر مکمل ال کارنیتین در جیره های با سطوح متفاوت پروتئین بر عملکرد، ترکیب لاشه و مقادیر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی انجام شد. برای این منظور دو جیره غذایی پایه شامل جیره با پروتئین متعادل و جیره کم پروتئین برای هر یک از دوره های آغازین و رشد بر اساس توصیه های NRC,1994 تهیه شد. در دوره آغازین جیره با پروتئین متعادل دارای انرژی ۲۹۰۰ کیلوکالری در کیلوگرم و پروتئین خام ۸۴/۲۰ درصد و جیره کم پروتئین دارای انرژی ۲۹۶۸ کیلوکالری در کیلوگرم و پروتئین خام ۷۶/۱۸ درصد بود. در دوره رشد جیره با پروتئین متعادل دارای انرژی ۳۰۰۰ کیلوکالری در کیلوگرم و پروتئین خام ۷۵/۱۸ درصد و جیره کم پروتئین دارای انرژی ۳۰۶۱ کیلوکالری در کیلوگرم و پروتئین خام ۸۸/۱۶ درصد بود. سپس هر یک از جیره های پایه با مقادیر متفاوتی از ال کارنیتین نیز مکمل و به ۳۶۰ قطعه جوجه گوشتی سویه تجاری راس ۳۰۸ تغذیه شدند. جوجه ها برای مدت ۴۲ روز بر روی بستر پوشالی پرورش داده شدند. داده های آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل ۳×۲ شامل ۲ سطح پروتئین (جیره با پروتئین متعادل و جیره کم پروتئین) و ۳ سطح ال کارنیتین (صفر، ۱۲۵ و ۲۵۰ میلی گرم در کیلوگرم) تجزیه واریانس شدند. به هر یک از ۶ تیمار آزمایشی تعداد ۴ تکرار متشکل از ۱۵ قطعه جوجه گوشتی اختصاص یافت. نتایج آزمایش نشان داد استفاده از جیره کم پروتئین سبب کاهش معنی دار وزن بدن و افزایش چربی حفره بطنی جوجه های گوشتی شد (۰۵/۰>P) استفاده از مکمل ال کارنیتین به مقدار ۱۲۵ میلی گرم در کیلوگرم خوراک افزایش معنی دار افزایش وزن بدن و راندمان لاشه قابل طبخ جوجه های گوشتی شد (۰۵/۰>P) کاهش سطح پروتئین جیره و همچنین استفاده از مکمل ال کارنیتین در جیره بر غلظت کلسترول، پروتئین کل، آلبومین، تری گلیسرید، گلوکز و اسید اوریک خون جوجه های گوشتی تاثیر معنی دار نداشت.

کلید واژه: ال کارنیتین، پروتئین، فراسنجه های خونی، جوجه گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.