مقاله مطالعه رژیم غذایی ماهی صبور (Tenualosa ilisha) در آبهای ساحلی خلیج فارس (استان بوشهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه رژیم غذایی ماهی صبور (Tenualosa ilisha) در آبهای ساحلی خلیج فارس (استان بوشهر) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه رژیم غذایی ماهی صبور (Tenualosa ilisha) در آبهای ساحلی خلیج فارس (استان بوشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه رژیم غذایی ماهی صبور (Tenualosa ilisha) در آبهای ساحلی خلیج فارس (استان بوشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه رژیم غذایی ماهی صبور (Tenualosa ilisha) در آبهای ساحلی خلیج فارس (استان بوشهر) :

مقاله مطالعه رژیم غذایی ماهی صبور (Tenualosa ilisha) در آبهای ساحلی خلیج فارس (استان بوشهر) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در شیلات از صفحه ۴۳ تا ۵۰ منتشر شده است.
نام: مطالعه رژیم غذایی ماهی صبور (Tenualosa ilisha) در آبهای ساحلی خلیج فارس (استان بوشهر)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خلیج فارس (سواحل بوشهر)
مقاله رژیم غذایی
مقاله ماهی صبور

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ماهی صبور با نام علمی Tenualosa ilisha گونه پلاژیک یوری هالین و مهاجر رودخانه ای (Anadromous) بوده که در آب شور و شیرین گسترش داشته و معمولا بیش از ۱۰۰ کیلومتر در فصل تخم ریزی به رودخانه ها مهاجرت می نمایند. در این تحقیق که از تیر ماه ۱۳۸۵ تا خرداد ۸۶ صورت گرفت، در مجموع ۳۴۴ قطعه ماهی با تور گوشگیر تعقیبی در سواحل بندردیلم استان بوشهر (شمال غربی خلیج فارس) صید شد. بررسی ها نشان داد که ماهی صبور پلانکتون خوار بوده و غالبا از فیتوپلانکتون ها و تا حدودی از زیوپلانکتون ها تغذیه می کند. بیشترین فراوانی فیتوپلانکتونی مربوط به شاخه Bacillariophyta بود. در این شاخه جنس Chaetoceros بیشترین فراوانی و جنس Cocconeis دارای کمترین فراوانی بود. پس از آن شاخه Pyrrophyta دارای بیشترین فراوانی بود که از این شاخه جنس Ceratium بیشترین و Dinophysis کمترین فراوانی را دارا بود. از گروه زیوپلانکتونی بندپایان (Arthropoda غالبا رده Copepoda) تقریبا در تمامی ماه های سال به جز (مرداد ۸۵ و اردیبهشت ۸۶) و پس از آن مژه داران (Ciliophora اغلب جنس Parafavella)، غالب غذاهای زیوپلانکتونی مورد مصرف ماهی صبور را در منطقه مطالعاتی تشکیل داده بود. طبق نتایج بدست آمده نوسان غذاها تنها بین دو گروه فوق (بندپایان و مزه داران) بر حسب ماه دیده می شود و سایر اقلام غذایی کمتر از ۵ درصد تعداد زیوپلانکتون های مصرف شده موجود در لوله گوارش (معده و روده) ماهی صبور را تشکیل داده است. طول نسبی لوله گوارش (RLG) در کل ماهیان بررسی شده بین ۰۸۸ تا ۲۳۴ متغیر بوده و میانگین آن ۱۵۳±۰۲۲ محاسبه گردید. شاخص شکمی – بدنی در ماهیان بررسی شده بین ۰۰۴ تا ۲۶۴ متغیر بوده و میانگین آن ۰۷۵۲±۰۴۴۸ اندازه گیری شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.