تعیین نقاط بهینه حفاری های آتی در معدن شماره ۳ گل گهر سیرجان با استفاده از شبیه سازی متوالی گوسی – فراکتالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین نقاط بهینه حفاری های آتی در معدن شماره ۳ گل گهر سیرجان با استفاده از شبیه سازی متوالی گوسی – فراکتالی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین نقاط بهینه حفاری های آتی در معدن شماره ۳ گل گهر سیرجان با استفاده از شبیه سازی متوالی گوسی – فراکتالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین نقاط بهینه حفاری های آتی در معدن شماره ۳ گل گهر سیرجان با استفاده از شبیه سازی متوالی گوسی – فراکتالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین نقاط بهینه حفاری های آتی در معدن شماره ۳ گل گهر سیرجان با استفاده از شبیه سازی متوالی گوسی – فراکتالی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی معدن

تعداد صفحات :۱۲

پس از اینکه فرآیند تخمین با استفاده از نمونه های مغزه های حفاری انجام شد، لازم است با استفاده از چند نمونه اضافی کیفیت تخمین عیار و در ادامه طبقه بندی ذخیره را بهبود بخشید. یکی از روش های گزینش بهینه محل حفاری های جدید، انتخاب نقاطی است که در آنها حداکثر کاهش واریانس تخمین رخ می دهد. این پارامتر (واریانس تخمین) برای هر بلوک مستقل از مقادیر داده های اطراف آن بوده و مقدار آن برای بلوک ها با آرایش نمونه برداری مشابه، یکسان است و در نتیجه از تغییرپذیری محلی چشم پوشی می شود. در مقابل، در شبیه سازی زمین آماری، با در نظر گرفتن آرایش فضایی داده ها و همچنین مقادیر واقعی آنها، تغییرپذیری محلی به طور عددی اندازه گیری می شود. در این تحقیق، روش شبیه سازی شرطی فراکتالی، به منظور شبیه سازی عیار توده شماره ۳ معدن آهن گل گهر سیرجان و در نهایت تحلیل ریسک، مورد استفاده قرار گرفته است. این روش، داده ها را به گونه ای شبیه سازی می کند که بعد فراکتال و پارامترهای آماری و زمین آماری، تا حد ممکن ثابت نگه داشته شوند. با استفاده از ترکیب اندیس عدم قطعیت حاصل از شبیه سازی و همچنین تابع GET، روشی جدید برای تعیین نقاط مناسب حفاری های آتی در محدوده شمالی کانسار پیشنهاد شده است.

کلید واژه: شبیه سازی شرطی فراکتالی، حرکت بروانی کسری، تحلیل ریسک، تابع GET، معدن سنگ آهن گل گهر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.