مقاله اثرات روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus) :

مقاله اثرات روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در شیلات از صفحه ۶۵ تا ۷۰ منتشر شده است.
نام: اثرات روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus)
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروتئین
مقاله چربی
مقاله خشک کردن
مقاله گاماروس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این آزمایش گاماروس های جمع آوری شده از ساحل جنوبی دریای خزر در ناحیه بندرانزلی توسط چهار تیمار حرارتی متفاوت شامل ۳ تکرار که عبارت بودند از جریان هوای گرم، انرژی غیرمستقیم خورشید، انرژی مستقیم خورشید و سطح گرم، خشک شده و سپس میانگین پروتئین و چربی، بر اساس وزن خشک آنها در آزمایشگاه مورد سنجش بیوشیمیایی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس فاکتورهای بررسی شده نشان داد که تیمارهای مختلف حرارتی، تفاوت های معنی داری را در مورد درصد چربی و همچنین درصد پروتئین سبب شده اند. مقایسه میانگین شاخص های ارزیابی شده به وسیله آزمون دانکن نیز نشان داد که بیشترین مقدار پروتئین در تیمار انتقال حرارت با استفاده از سطح گرم (۴۷۵۷ درصد) و کمترین مقدار پروتئین در تیمار جریان هوای گرم (۴۵۹۸ درصد) مشاهده شد. همچنین بیشترین مقدار چربی در تیمار سطح گرم (۶۰۶ درصد) و کمترین میزان آن نیز در تیمار انرژی غیرمستقیم خورشید (۳۳۹ درصد) مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.