مقاله بررسی تاثیر میزان نشاسته کاتیونی بر عملکرد سیستم نانو سیلیکای آنیونی – نشاسته کاتیونی در کاغذهای ظریف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر میزان نشاسته کاتیونی بر عملکرد سیستم نانو سیلیکای آنیونی – نشاسته کاتیونی در کاغذهای ظریف دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر میزان نشاسته کاتیونی بر عملکرد سیستم نانو سیلیکای آنیونی – نشاسته کاتیونی در کاغذهای ظریف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر میزان نشاسته کاتیونی بر عملکرد سیستم نانو سیلیکای آنیونی – نشاسته کاتیونی در کاغذهای ظریف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر میزان نشاسته کاتیونی بر عملکرد سیستم نانو سیلیکای آنیونی – نشاسته کاتیونی در کاغذهای ظریف :

مقاله بررسی تاثیر میزان نشاسته کاتیونی بر عملکرد سیستم نانو سیلیکای آنیونی – نشاسته کاتیونی در کاغذهای ظریف که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر میزان نشاسته کاتیونی بر عملکرد سیستم نانو سیلیکای آنیونی – نشاسته کاتیونی در کاغذهای ظریف
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نشاسته کاتیونی
مقاله ذرات نانوسیلیکا،کاغذهای ظریف
مقاله پایانه تر
مقاله آبگیری
مقاله ماندگاری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نشاسته کاتیونی به عنوان ماده افزودنی مقاومت خشک در کاغذسازی کاربرد گسترده ای دارد. از سوی دیگر با گسترش بهره گیری از ذرات نانو در سال های اخیر، افزودن این نوع ذرات به برخی پلی الکترولیت های با وزن مولکولی زیاد رایج در کاغذسازی به منظور بهبود قابلیت آبگیری و در عین حال افزایش ماندگاری ذرات ریز و پرکننده ها، به طور گسترده ای مورد توجه قرار گرفته است. با این وجود هنوز دانش کافی در زمینه این پدیده و سازوکار عملکرد مستقل این مواد در رابطه با متغیرهای دیگر وجود ندارد. در این تحقیق، عملکرد ذرات نانو سیلیکای آنیونی در مقادیر مختلف نشاسته کاتیونی و رابطه آنها با پتانسیل زتا در زمینه قابلیت آبگیری و ماندگاری ذرات ریز در خمیرکاغذهای ظریف مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان داد که ۰۵ درصد نشاسته کاتیونی به تنهایی، قابلیت آبگیری را تنها در حدود ۱۲ میلی لیتر (CSF)افزایش داد و مقادیر بیشتر آن حتی باعث کاهش آبگیری شد. همین روند نیز در زمینه ماندگاری نرمه ها و پرکننده ها با بیشترین میزان آن (%۴۱) در یک درصد نشاسته کاتیونی دیده شد. افزودن ذرات نانو سیلیکا این روند ملایم را تغییر داده و به صورت قابل ملاحظه ای قابلیت آبگیری و ماندگاری را بهبود بخشید. به طوری که در ناحیه منفی بودن پتانسیل زتا، افزودن بیشتر نشاسته کاتیونی، کارایی بهتر ذرات نانوسیلیکا را در پی داشت. با افزودن بیشتر نشاسته کاتیونی و مثبت شدن بار عمومی پایانه تر، کاهش کارایی ذرات نانو سیلیکا دیده شد. بنابراین، پتانسیل زتا می تواند به عنوان معیار مناسبی از نظر میزان افزایش نشاسته کاتیونی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.