ارزیابی پاسخ به درمان دارویی در بیماران مبتلا به آندوکاردیت باکتریال بر اساس یافته های بالینی و پاراکلینیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی پاسخ به درمان دارویی در بیماران مبتلا به آندوکاردیت باکتریال بر اساس یافته های بالینی و پاراکلینیکی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی پاسخ به درمان دارویی در بیماران مبتلا به آندوکاردیت باکتریال بر اساس یافته های بالینی و پاراکلینیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی پاسخ به درمان دارویی در بیماران مبتلا به آندوکاردیت باکتریال بر اساس یافته های بالینی و پاراکلینیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی پاسخ به درمان دارویی در بیماران مبتلا به آندوکاردیت باکتریال بر اساس یافته های بالینی و پاراکلینیکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

تعداد صفحات :۶

زمینه و اهداف: امروزه شیوع و زمینه های ایجاد آندوکاردیت عفونی در حال افزایش است. تشخیص و درمان آندوکاردیت باید به طور سریع و موثر صورت گیرد. هدف این مطالعه بدست آوردن یکسری معیارهای بالینی و آزمایشگاهی جهت پایش پاسخ به درمان در مبتلایان به آندوکاردیت عفونی است.روش بررسی: در یک مطالعه مقطعی، توصیفی- تحلیلی، ۲۷ بیمار بستری با تشخیص آندوکاردیت عفونی بر اساس کرایتریای دوک مورد مطالعه قرار گرفتند. همه بیماران درمان آنتی بیوتیک وریدی دریافت کرده و در طی بستری از لحاظ چگونگی پاسخ به درمان دارویی بر اساس معیارهای بالینی، تغییرات آزمایشگاهی و اکوکاردیوگرافی ترانس توراسیک مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج حاصله در فرم پرسشنامه تنظیم شده، وارد و نتایج حاصله مورد آنالیز قرار گرفت.یافته ها: از ۲۷ بیمار مورد مطالعه در ابتدای درمان ۷۷.۸% تب، (P=0.125)%37 لکوسیتوزیس، (P=0.003)%100 پروتیین راکتیو (CRP)C مثبت، اکوکاردیوگرافی غیرطبیعی و علایم عمومی غیرطبیعی داشتد که همگی در پایان درمان به سطح نرمال رسید. در ابتدای درمان میانگین و انحراف معیار سرعت رسوب گلبولهای قرمز ۹۰.۶۷±۱۴.۶۲(ESR) میلی متر در ساعت بود که در پایان درمان به ۱۷.۲۱±۸۰.۸۱ کاهش یافت (P<0.001). 29.6% بیماران فاکتور روماتویید (RF) مثبت داشتند که در پایان درمان به ۱۱.۱% کاهش یافت (P<0.001). در ابتدای درمان میانگین و انحراف معیار ایمنوکمپلکس های موجود در گردش خون %۱۷۱.۱۷۴±۲۷.۲۵(CIC) میکروگرم در میلی لیتر بود که در پایان درمان به ۳۴.۹۶±۹۸.۱۹% کاهش پیدا کرد (P<0.001). 74% بیماران آنالیز ادراری غیرطبیعی داشتند که در پایان درمان به ۷.۴% (P=0.002) کاهش یافت. تمامی بیماران در ابتدای درمان کشت خون منفی داشتند و فلذا امکان ارزیابی میسر نشد (P=0.008).نتیجه گیری: تغییرات مقادیر ایمنوکمپلکس های موجود در گردش خون، فاکتور روماتویید، پروتیین راکتیو C، تب و علایم عمومی قبل و حین درمان جهت ارزیابی پاسخ به درمان و شناسایی پیدایش عوارض احتمالی کمک کننده می باشد.

کلید واژه: آندوکاردیت عفونی، ارزیابی پاسخ به درمان، معیارهای بالینی، تغییرات آزمایشگاهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.