مقاله ارزیابی اثر تخم ریزی بر تغییرات کیفیت چربی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در طول انجماد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر تخم ریزی بر تغییرات کیفیت چربی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در طول انجماد دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر تخم ریزی بر تغییرات کیفیت چربی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در طول انجماد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر تخم ریزی بر تغییرات کیفیت چربی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در طول انجماد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر تخم ریزی بر تغییرات کیفیت چربی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در طول انجماد :

مقاله ارزیابی اثر تخم ریزی بر تغییرات کیفیت چربی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در طول انجماد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در شیلات (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۵۷ تا ۶۹ منتشر شده است.
نام: ارزیابی اثر تخم ریزی بر تغییرات کیفیت چربی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در طول انجماد
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کپور معمولی (Cyprinus carpio)
مقاله تخم ریزی
مقاله انجماد
مقاله کیفیت چربی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مطالعه اثر تخم ریزی بر فساد اکسیداتیو و هیدرولتیک فیله ماهی کپور معمولی پرورشی ,(Cyprinus carpio) قبل و پس از تخم ریزی مورد بررسی قرار گرفت. بنابراین ماهی کپور با دو مرحله گنادی در زمان های مختلف (قبل از تخم ریزی در ۲۱ خرداد و پس از تخم ریزی در ۲۷ مرداد ۱۳۸۶) تهیه و جهت آزمایشات مورد نظر به مدت ۶ ماه در دمای ۱۸ درجه سانتیگراد نگهداری شد. آزمایشات مربوط به اکسیداسیون و هیدرولیز چربی بر روی فیله منجمد در ماه های صفر، ۱، ۳ و ۶ انجام شد. شاخص ثانویه اکسیداسیون چربی ۱ (TBA) در طول انجماد در ماهی قبل از تخم ریزی بیشتر از ماهی پس از تخم ریزی بود (P>0.05). فساد هیدرولتیک ۲ (FFA) در ماهی قبل از تخم ریزی کمتر از ماهی پس از تخم ریزی بود (P>0.05) .باندهای دوگانه ۳ (CD) در ماهی قبل از تخم ریزی افزایش معنی داری نشان داد (P>0.05)، در حالیکه در ماهی پس از تخم ریزی تغییر معنی داری نشان نداد (P<0.05). شکل گیری ترکیبات فلورسنس در ماهی قبل از تخم ریزی کمتر از ماهی پس از تخم ریزی بود (P>0.05). تغییرات ترکیبات فلورسنس در ماهی قبل از تخم ریزی پس از ۶ ماه نگهداری معنی دار نبود (P<0.05) .اندازه گیری آهن هم در ماهی پس از تخم ریزی در طول انجماد کاهش معنی داری نشان نداد (P<0.05)، اما در ماهی قبل از تخم ریزی روند مشخصی نداشت. بنابراین بر اساس برخی از شاخص های بررسی کیفیت چربی مورد استفاده در پژوهش حاضر (اندازه گیری TBA، CD)، تغییرات کیفی چربی ماهیان پیش از مرحله تخم ریزی بیشتر از ماهیان تخم ریزی کرده می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.