بررسی اثر جوشانده گیاه گزنه بر قند، انسولین و چربیهای سرم در موش های صحرایی نر تغذیه شده با فرکتوز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر جوشانده گیاه گزنه بر قند، انسولین و چربیهای سرم در موش های صحرایی نر تغذیه شده با فرکتوز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر جوشانده گیاه گزنه بر قند، انسولین و چربیهای سرم در موش های صحرایی نر تغذیه شده با فرکتوز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر جوشانده گیاه گزنه بر قند، انسولین و چربیهای سرم در موش های صحرایی نر تغذیه شده با فرکتوز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر جوشانده گیاه گزنه بر قند، انسولین و چربیهای سرم در موش های صحرایی نر تغذیه شده با فرکتوز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: گزنه از گیاهان طبی است که به عنوان کاهش دهنده فشارخون، چربی و قند خون استفاده می شود. از آنجاییکه مصرف غذای سرشار از فرکتوز موجب افزایش مقاومت به انسولین می شود، هدف این مطالعه بررسی اثر جوشانده گزنه بر قند، انسولین و چربیهای سرم در موش های صحرایی نر تغذیه شده با فرکتوز بوده است.روش تحقیق: این مطالعه بر روی ۳ گروه موش صحرایی نر از نژاد Wistar – Albino که بطور تصادفی به گروه کنترل و دو گروه تست تقسیم شدند، انجام شد. گروه کنترل از آب و غذای معمولی و دو گروه تست که به مدت ۴ هفته از غذای سرشار از فرکتوز (۶۶ درصد) استفاده نمودند. یک گروه تست روزانه ۶۰ – ۴۰ واحد انسولینی جوشانده گزنه و گروه تست دوم همان حجم آب مقطر را در مدت مطالعه دریافت کردند. در پایان دوره آزمایش، حیوانات مورد بررسی بیهوش و از وریدهای گردن خونگیری جهت اندازه گیری قند، انسولین و لیپیدهای سرم انجام شد. اطلاعات بدست آمده با نرم افزار کامپیوتری SPSS و تست های آماری آنالیز واریانس وشفه آنالیز گردید. نتایج به صورت mean±SD گزارش و اختلافات آماری با P<0.05 معنی دار تلقی شد.یافته ها: نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که مقدار قند، انسولین، آب و غذای مصرف شده و وزن نهایی در گروه تست دریافت کننده گزنه کاهش معنی داری نسبت به گروه تست دوم داشت، اما مقایسه سایر پارامترها بین دو گروه تست تفاوت معنی داری نشان نداد.نتیجه گیری: نتایج حاصل از این بررسی نشان می دهد که مصرف جوشانده گزنه موجب کاهش مقاومت به انسولین در موشهای صحرایی نر تغذیه شده با فرکتوز می شود که مکانیسم دقیق آن نیاز به مطالعه بیشتر دارد.

کلید واژه: گزنه، فروکتوز، قند، انسولین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.