مقاله شیوع نقایص مینا و عوامل همراه در ثنایاها و مولرهای اول دایمی کودکان ۹-۸ ساله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیوع نقایص مینا و عوامل همراه در ثنایاها و مولرهای اول دایمی کودکان ۹-۸ ساله دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع نقایص مینا و عوامل همراه در ثنایاها و مولرهای اول دایمی کودکان ۹-۸ ساله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع نقایص مینا و عوامل همراه در ثنایاها و مولرهای اول دایمی کودکان ۹-۸ ساله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع نقایص مینا و عوامل همراه در ثنایاها و مولرهای اول دایمی کودکان ۹-۸ ساله :

مقاله شیوع نقایص مینا و عوامل همراه در ثنایاها و مولرهای اول دایمی کودکان ۹-۸ ساله که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه ۱۳ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: شیوع نقایص مینا و عوامل همراه در ثنایاها و مولرهای اول دایمی کودکان ۹-۸ ساله
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دندان آسیا
مقاله دندان پیشین
مقاله کودکان
مقاله مینای دندان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: نقایص تکاملی مینا می تواند منشا ارثی یا محیطی داشته باشد. دندانهای درگیر اغلب مولرها و ثنایاها هستند. مولرهای درگیر، مشکلاتی از قبیل حساس شدن شدید و افزایش استعداد ابتلا به پوسیدگی برای بیمار بوجود می آورد و اغلب نیاز به درمانهای وسیع دندانپزشکی دارد. مطالعات بسیاری در زمینه تعیین شیوع نقایص مینا و عوامل اتیولوژیک آن انجام گرفته و نتایج متفاوتی به دست آمده است.
هدف: مطالعه حاضر با هدف تعیین شیوع نقایص مینا و عوامل همراه در ثنایاها و مولرهای اول دایمی کودکان ۸-۹ ساله شهر رشت در سال ۱۳۸۶ انجام گرفت.
مواد و روش ها: در این تحقیق که به روش توصیفی و مقطعی انجام شد، ۵۳۸ دانش آموز ۸ تا ۹ ساله از ۱۶ مدرسه شهر رشت به طور تصادفی سیستماتیک انتخاب شدند. شاخص Developmental Defect of Enamel (DDE)برای ارزیابی ثنایاها و مولرهای اول دایمی به کار رفت. دندانها قبل از معاینه خشک شده و زیر نور چراغ قوه بررسی شدند. به منظور بررسی عوامل اتیولوژیک احتمالی نقایص مینایی پرسشنامه ای برای والدین فرستاده شد. اطلاعات با نرم افزار SPSS و آزمون آماری Chi-Square تجزیه و تحلیل و آنالیز چند متغیره با استفاده از آزمون رگرسیون لجستیک انجام شد.
نتایج: ۱۲۶ کودک (%۲۳۴) دچار نقص مینا در حداقل یک دندان بودند. %۱۲۸ کودکان حداقل یک دندان مولر با نقص مینایی داشتند.لکه های سفید-کرم شایعترین نوع نقص مینا بودند. بیشترین دندان درگیر سانترال فک بالا بود. بیماریهای سه ماهه سوم بارداری در مادر، عفونتهای ادراری کودک، اسهال و استفراغ و تب بالا طی ۵ سال نخست زندگی ارتباط بالایی با نقایص مینا نشان داد.
نتیجه گیری: پیشنهاد می شود پزشکان متخصص زنان و زایمان، متخصصین کودکان و دندانپزشکان، والدین را ازشیوع و دلایل نقایص مینا آگاه کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.