کاربرد اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغن های نباتی برای تولید شورتنینگ چند منظوره بدون ترانس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغن های نباتی برای تولید شورتنینگ چند منظوره بدون ترانس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغن های نباتی برای تولید شورتنینگ چند منظوره بدون ترانس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغن های نباتی برای تولید شورتنینگ چند منظوره بدون ترانس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغن های نباتی برای تولید شورتنینگ چند منظوره بدون ترانس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: شورتنینگ های چند منظوره (multi-purpose shortenings) فراورده هایی روغنی هستند که به علت خصوصیات ویژه خود در تولید محصولات آردی – تنوری، قنادی و سرخ کردن مواد غذایی در صنایع غذایی مورد توجه خاص هستند. شورتنینگ ها یکی از عوامل اصلی ورود اسیدهای چرب ترانس به رژیم غذایی مصرف کنندگان هستند و ارتباط دریافت اسیدهای چرب ترانس با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ثابت شده است. در این تحقیق، امکان کاربرد روش اینتراستریفیکاسیون شیمیایی در تولید آزمایشگاهی شورتنینگ چند منظوره بدون اسید چرب ترانس بررسی شده است.مواد و روش ها: مخلوط روغن سویای کاملا هیدروژنه شده (فلیک سویا) و روغن آفتابگردان به نسبت ۴۰ به ۶۰ فرموله و تحت خلا ۳۰mmHg در دمای ۱۱۰oC به مدت ۳۰ دقیقه خشک شد، سپس واکنش اینتراستریفیکاسیون شیمیایی در دمای ۹۰oC و در حضور ۰.۲ درصد وزنی کاتالیزور متوکسید سدیم به مدت ۴۵ دقیقه انجام گرفت. برای ختم واکنش از %۲ محلول آبی اسید سیتریک ۲۰% استفاده شد. برای حذف کامل رطوبت، خشک کردن در سه مرحله انجام شد: صاف کردن با کاغذ واتمن تحت خلا، کاربرد دمای ۱۱۰oC به مدت ۱۰ دقیقه و سانتریفوژ کردن با سرعت ۳۵۰۰ دور در دقیقه به مدت ۱۵ دقیقه. پس از بی رنگ کردن و بی بو کردن نمونه روغن اینتراستریفیه شده و تعیین ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آن، با اضافه کردن ۱۰%۰ و ۲۰% پالم اولئین به آن، دو نمونه شورتنینگ چند منظوره، فرموله و تولید شد و ویژگی های کیفی محصولات نهایی مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: در اثر واکنش اینتراستریفیکاسیون، کاهش قابل ملاحظه ای در نقطه ذوب و SFC مخلوط روغنی به وجود آمد. همچنین، این واکنش منجر به تصادفی شدن ساختار تری گلیسریدها شد. میزان اسیدهای چرب ترانس در نمونه های شورتنینگ حدود ۱% بود که بدون ترانس تلقی می شود. نقطه ذوب، SFC، عدد پراکسید، پایداری، رطوبت و مواد فرار، رنگ، نقطه دود و دیگر ویژگی های نمونه های تولید شده در محدوده استاندارد شورتنینگ های چند منظوره قرار داشت.نتیجه گیری: به کمک واکنش اینتراستریفیکاسیون شیمیایی می توان شورتنینگ های چند منظوره بدون اسید چرب ترانس تولید کرد که می توانند در تولید انواع فراورده های غذایی جایگزین روغن های نباتی هیدروژنه شوند.

کلید واژه: اینتراستریفیکاسیون شیمیایی، شورتنینگ چندمنظوره، بدون ترانس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.