مقاله بررسی پیامد جراحی پیوند عروق کرونر در بیماران دچار ضعف عملکرد بطن چپ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پیامد جراحی پیوند عروق کرونر در بیماران دچار ضعف عملکرد بطن چپ دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پیامد جراحی پیوند عروق کرونر در بیماران دچار ضعف عملکرد بطن چپ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پیامد جراحی پیوند عروق کرونر در بیماران دچار ضعف عملکرد بطن چپ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پیامد جراحی پیوند عروق کرونر در بیماران دچار ضعف عملکرد بطن چپ :

مقاله بررسی پیامد جراحی پیوند عروق کرونر در بیماران دچار ضعف عملکرد بطن چپ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه ۹۷ تا ۱۰۲ منتشر شده است.
نام: بررسی پیامد جراحی پیوند عروق کرونر در بیماران دچار ضعف عملکرد بطن چپ
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بای پس عروق کرونر
مقاله بطن قلب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: در ضعف شدید عملکرد بطن چپ (LV) و به دنبال آن جراحی پیوند عروق کرونر، عوارض بالقوه و میزان مرگ و میر بیشتری در حین و پس از انجام عمل جراحی CABG بروز می کند.
هدف: بررسی مقایسه ای وضع بالینی و پیامدهای جراحی پیوند عروق کرونر در دو گروه بیماران.
مواد و روش ها: در این تحقیق توصیفی، مجموعا ۸۱۵ نفر از بیماران پیوند عروق کرونر و حایز شرایط، در دو گروه الف (۶۶ نفر EF کمتر از %۴۰) و گروه ب (۷۴۹ نفر EF بالاتر از %۴۰) به عنوان نمونه انتخاب شدند.
نتایج: نتایج بیانگر آن بود که اکثریت واحدهای مورد پژوهش در هر دو گروه، مرد و با میانگین سنی ۶۳ ساله بودند. اکثریت نمونه ها در گروه الف (با توجه به EF گزارش شده در اکوکاردیوگرافی قبل از عمل در کلاس III یا IV نارسایی قلبی قرار داشتند و در همین گروه زمان متوسط کلامپ آئورت، زمان پمپ و طول مدت عمل جراحی بطور قابل ملاحظه ای از گروه ب بیشتر بود. همچنین یافته ها نشانگر آن بود که زمان اینتوبه بودن، اقامت در ICU و طول بستری در بیمارستان در گروه الف بیشتر بوده و از نظر میزان مرگ و میر بعد از عمل (P<0.0001)، ابتلا به عوارض بعد از عمل و بقای ۵ ساله (P<0.005) تفاوت آماری معنی داری بین دو گروه مشاهده شد.
نتیجه گیری: نتایج بدست آمده گویای آن است که ضعف عملکرد بطن چپ بر پیش آگهی عمل CABG تاثیر منفی دارد. بدیهی است که در این موارد پیوند قلب بر CABG ارجحیت دارد اما به دلیل محدودیت های قلب های اهدا شده کماکان CABG به عنوان اصلی ترین روش درمانی محسوب می شود که در صورت در نظر گرفتن یکسری اقدامات حمایتی قبل ار عمل و انجام هر چه سریعتر جراحی می تواند مفیدتر باشد و میزان مرگ و بیماریزایی را کاهش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.