اثر ژل هیپوکلریت سدیم بر روی استحکام برشی و دوام باند Excite به عاج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر ژل هیپوکلریت سدیم بر روی استحکام برشی و دوام باند Excite به عاج دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر ژل هیپوکلریت سدیم بر روی استحکام برشی و دوام باند Excite به عاج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ژل هیپوکلریت سدیم بر روی استحکام برشی و دوام باند Excite به عاج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر ژل هیپوکلریت سدیم بر روی استحکام برشی و دوام باند Excite به عاج :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: مکانیسم چسبندگی بیشتر سیستم های چسبنده عاجی بر اساس نفوذ رزین در لابلای رشته های کلاژن عاج دمینرالیزه است اما نشان داده شده که باند به دست آمده به مرور زمان دچار تخریب خواهد شد. هدف از انجام این تحقیق مقایسه میزان استحکام برشی باند Excite به عاج با و بدون کاربرد AD Gel پس از ۲۴ ساعت و پس از ۱ سال نگهداری در آب بود.مواد و روشها: در تحقیق تجربی حاضر، سطوح باکال و لینگوال ۳۶ دندان پرمولر سالم انسانی آماده سازی و به طور تصادفی به ۴ گروه تقسیم شدند. در گروه های ۱ و ۳ طبق دستور کارخانه سازنده Excite، مراحل کاندیشنینگ و باندینگ انجام شد، سپس کامپازیت به سطوح عاجی باند گردید. در گروه های ۲ و ۴ بعد از کاربرد اسید بر روی سطح عاج، AD Gel (ژل هیپوکلریت سدیم ۱۰%) برای برداشت کلاژن سطح عاج مطابق دستور کارخانه سازنده اعمال شد. سپس مراحل باندینگ همانند گروه های ۱ و ۳ انجام پذیرفت. در گروه های ۱ و ۲ نمونه ها به مدت ۲۴ ساعت و گروه های ۳ و ۴ به مدت یک سال، در آب مقطر نگهداری شدند، سپس میزان استحکام برشی باند در هر گروه ارزیابی شد. با توجه به توزیع نرمال داده ها و برقراری شرایط برابری واریانس ها از آزمون آنالیز واریانس برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده گردید.یافته ها: نتایج آزمون آنالیز واریانس نشان داد استحکام برشی باند گروه ۱ (۲۸.۲±۷.۰ Mpa) با اختلاف معنی داری بالاتر از گروه ۲ (۱۷.۶±۸.۶Mpa) بوده است (P=0.001). همچنین میزان استحکام برشی باند گروه ۳ (۲۹.۴±۴.۷Mpa) با اختلاف معنی داری بالاتر از گروه ۴ (۲۱.۳±۸.۰Mpa) بود (P=0.009). بین میزان استحکام برشی باند گروه های ۱ و ۳، همچنین گروه های ۲ و ۴ اختلاف معنی داری دیده نشد.نتیجه گیری: کاربرد AD Gel باعث کاهش استحکام برشی باند Excite به عاج بعد از ۲۴ ساعت و نیز بعد از یک سال شد. استحکام برشی باند Excite به عاج با و بدون کاربرد AD Gel پس از یک سال نگهداری در آب تغییرات معنی داری نشان نداد.

کلید واژه: استحکام باند، سیستم چسبنده Excite، ژل هیپوکلریت سدیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.