شیوع استوماتیت آفتی عود کننده در دانشجویان رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و ارتباط آن با اضطراب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع استوماتیت آفتی عود کننده در دانشجویان رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و ارتباط آن با اضطراب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع استوماتیت آفتی عود کننده در دانشجویان رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و ارتباط آن با اضطراب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع استوماتیت آفتی عود کننده در دانشجویان رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و ارتباط آن با اضطراب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع استوماتیت آفتی عود کننده در دانشجویان رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و ارتباط آن با اضطراب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: استوماتیت آفتی عود کننده (RAS) یکی از شایعترین زخم های مخاط دهان به شمار می رود. ارتباط RAS با عوامل روحی – روانی قبلا گزارش شده است. از آنجا که نتایج بدست آمده از تحقیقات انجام شده ضد و نقیض می باشند، هدف از انجام تحقیق حاضر تعیین شیوع استوماتیت آفتی عود کننده و ارتباط آن با اضطراب در دانشجویان رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی کرمان بود.مواد و روشها: در مطالعه توصیفی – تحلیلی حاضر، ۵۵۰ نفر از دانشجویان رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمان شرکت نمودند. در این تحقیق برای ارزیابی میزان اضطراب از آزمون اضطراب Cattel استفاده شد. در بیمارانی که در آنها سابقه ابتلا به RAS مثبت بود، پرسش نامه دیگری نیز در مورد خصوصیات زخم ها تکمیل گردید. نتایج به دست آمده توسط نرم افزار آماری SPSS 10 و با استفاده از آزمون های آماری t و Chi-square مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: نتایج نشان دادند که میزان ۱۹.۴ درصد از ۵۵۰ نفر شرکت کننده در این تحقیق دچار زخم های آفتی عود کننده بودند. بر اساس اظهارات بیماران شیوع زخم های آفتی در ماه های اردیبهشت تا شهریور بیشتر از سایر ماه های سال بود. بیماران همچنین اظهار کردند که تنش های روحی و مصرف برخی غذاها (بخصوص بادمجان و فلفل) مهم ترین عوامل تشدید کننده زخم های آفتی هستند. میانگین نمره اضطراب در مبتلایان به زخم های آفتی، به طور معنی داری بالاتر از افرادی بود که فاقد چنین سابقه ای بودند (P<0.001). در ارتباط با جنس نیز تفاوت دو گروه مورد و شاهد نیز معنی دار بود (P<0.05).نتیجه گیری: با توجه به میزان شیوع استوماتیت آفتی عود کننده و ارتباط آن با اضطراب، پیشگیری از اضطراب یا کاهش آن باید در طرح درمان مبتلایان به استوماتیت آفتی عود کننده مورد توجه قرار گیرد.

کلید واژه: اضطراب، استوماتیت آفتی عود کننده، دانشجویان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.