مقاله تاثیر نوبت های غذادهی و اندازه رهاسازی در رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نوبت های غذادهی و اندازه رهاسازی در رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نوبت های غذادهی و اندازه رهاسازی در رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نوبت های غذادهی و اندازه رهاسازی در رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نوبت های غذادهی و اندازه رهاسازی در رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور :

مقاله تاثیر نوبت های غذادهی و اندازه رهاسازی در رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در شیلات از صفحه ۲۳ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر نوبت های غذادهی و اندازه رهاسازی در رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اندازه رهاسازی
مقاله آب لب شور
مقاله تناوب غذادهی
مقاله قزل آلای رنگین کمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جهت بررسی تاثیر نوبت های غذادهی و اندازه رهاسازی بر رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور، ماهیانی با وزن های اولیه ۱۰، ۲۵ و۴۰ گرم به صورت همزمان رهاسازی و در سه تیمار تناوب غذایی ۲، ۳ و ۴ بار تغذیه در روز و هر یک با سه تکرار طی یک دوره ۱۰۲ روزه پرورش یافتند. در گروه وزنی ۱۰ گرم با افزایش تناوب غذایی از دو تا چهار بار تغذیه در روز برخی شاخص های رشد مانند وزن نهایی، رشد روزانه و افزایش وزن بهبود و ضریب تبدیل غذایی کاهش یافت، لذا در گروه وزنی ۱۰ گرم حداقل سه نوبت غذادهی در روز لازم است. در گروه های وزنی ۲۵ و ۴۰ گرم اگرچه با افزایش تناوب غذایی افزایش محدودی در شاخص های رشد مشاهده شد، ولی این اختلاف ها در سطح ۵ درصد معنی دار نبود. بنابراین تناوب غذایی در قزل آلا با وزن اولیه حداقل ۲۵ گرم (وقتی میزان غذا محدود باشد) اثری بر شاخص های رشد ندارد. بدون در نظر گرفتن تناوب غذایی، در وزن اولیه ۱۰ گرم ضریب تبدیل غذایی به طور معنی داری کمتر از سایر وزن ها بود و ضریب رشد ویژه بین وزن های مختلف اختلاف معنی داری نداشت. بنابراین وزن اولیه ۱۰ گرم برای شروع دوره پرورش مناسب تراست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.