مقاله مقایسه و تاثیر سطوح مختلف چربی های گیاهی و جانوری بر عملکرد رشد و برخی شاخص های بیوشیمیایی فیل ماهی (Huso huso)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه و تاثیر سطوح مختلف چربی های گیاهی و جانوری بر عملکرد رشد و برخی شاخص های بیوشیمیایی فیل ماهی (Huso huso) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه و تاثیر سطوح مختلف چربی های گیاهی و جانوری بر عملکرد رشد و برخی شاخص های بیوشیمیایی فیل ماهی (Huso huso)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه و تاثیر سطوح مختلف چربی های گیاهی و جانوری بر عملکرد رشد و برخی شاخص های بیوشیمیایی فیل ماهی (Huso huso)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه و تاثیر سطوح مختلف چربی های گیاهی و جانوری بر عملکرد رشد و برخی شاخص های بیوشیمیایی فیل ماهی (Huso huso) :

مقاله مقایسه و تاثیر سطوح مختلف چربی های گیاهی و جانوری بر عملکرد رشد و برخی شاخص های بیوشیمیایی فیل ماهی (Huso huso) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در شیلات از صفحه ۳۷ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: مقایسه و تاثیر سطوح مختلف چربی های گیاهی و جانوری بر عملکرد رشد و برخی شاخص های بیوشیمیایی فیل ماهی (Huso huso)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیوشیمی
مقاله جیره
مقاله رشد
مقاله روغن
مقاله فیل ماهی (Huso huso)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بهبود تغذیه و رشد بچه فیل ماهی، جهت تعیین تاثیر سطوح مختلف منابع چربی جیره غذایی، آزمایشی در قالب طرح آماری کاملا تصادفی در حوضچه های فایبرگلاس به حجم ۱۱۰۰ لیتر در شرایط یکسان پرورش طراحی و انجام شد. تعداد ۳۰۰ عدد بچه فیل ماهی زیر یک سال (وزن متوسط ۱۰±۲۱۵ گرم) در ۱۵ تانک (۲۰ ماهی در هر تانک) توزیع شدند. میزان دبی آب ورودی به تانک ها ۲±۲۰ لیتر در دقیقه، محدوده دمایی، ۰۴±۱۵ سانتی گراد و میزان اکسیژن، ۱±۷۷ میلی گرم در لیتر در طول آزمایش بود. ماهیان روزانه به میزان ۲-۱ درصد وزن بدن بسته به اشتها در سه وعده به مدت شش هفته به صورت دستی مورد تغذیه قرار گرفتند. آب مخازن پرورشی از آب فیلتر شده رودخانه و به صورت غیرچرخشی تامین شد. پنج جیره غذایی شاملD۱) جیره بدون افزودن روغن(،D۲ وD۳ جیره با روغن سویا (به ترتیب با سطوح ۵۳۵ و ۱۷۴ درصد)D۴ وD۵ جیره با روغن ماهی (به ترتیب با سطوح ۵۳۵ و ۱۷۴ درصد) استفاده شد. در پایان آزمایش، بهبود روند رشد با افزایش سطوح چربی در جیره ها کاملا مشهود بود. افزایش چربی در جیره ها باعث بهبود شاخص های نرخ رشد ویژه (SGR)، افزایش وزن بدن (BWI) و ضریب تبدیل غذایی (FCR) شد. کمترین مقدار کلسترول در ماهیانی که از جیره D۵ تغذیه شده بودند، مشاهده گردید. همچنین اختلاف معنی داری در خصوص غلظت تری اسیل گلیسرول در تیمارهای مختلف مشاهده نشد. به طورکلی با در نظر گرفتنSGR ، BWI و FCR تیمار D۵ عملکرد مطلوب تری را نشان داد که علت این امر می تواند به خوش خوراکی بیشتر جیره حاوی مقادیر بالای روغن ماهی مرتبط باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.