بررسی اختلالات رشدی و بازدارندگی رشد تنظیم کننده های پایریپروکسی فن و دیفلوبنزورون در شرایط حرارتی مختلف روی شب پره موم خوار بزرگ (.Galleria mellonella L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اختلالات رشدی و بازدارندگی رشد تنظیم کننده های پایریپروکسی فن و دیفلوبنزورون در شرایط حرارتی مختلف روی شب پره موم خوار بزرگ (.Galleria mellonella L) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اختلالات رشدی و بازدارندگی رشد تنظیم کننده های پایریپروکسی فن و دیفلوبنزورون در شرایط حرارتی مختلف روی شب پره موم خوار بزرگ (.Galleria mellonella L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اختلالات رشدی و بازدارندگی رشد تنظیم کننده های پایریپروکسی فن و دیفلوبنزورون در شرایط حرارتی مختلف روی شب پره موم خوار بزرگ (.Galleria mellonella L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اختلالات رشدی و بازدارندگی رشد تنظیم کننده های پایریپروکسی فن و دیفلوبنزورون در شرایط حرارتی مختلف روی شب پره موم خوار بزرگ (.Galleria mellonella L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۸

در این بررسی لاروهای جوان و لاروهای سن آخر شب پره موم خوار بزرگ.Galleria mellonella L در معرض موم های آغشته به غلظت های ۰.۴ میلی گرم ماده موثره بر لیتر پایریپروکسی فن (شبه هورمون جوانی) و ۲۵ میلی گرم ماده موثره بر لیتر دیفلوبنزورون (ممانعت کننده سنتز کیتین) در دماهای ۲۵،۳۰ و ۳۵ درجه سانتی گراد، رطوبت نسبی ۵±۶۵ درصد و تاریکی مطلق قرار گرفتند. آزمایش ها نشان داد که این دو ترکیب باعث بروز تلفات لاروی در مقایسه با تیمار شاهد می گردند. بیشترین تلفات در مجموع دو سن لاروی مربوط به دیفلوبنزورون با ۳۳.۹ درصد و بعد پایریپروکسی فن با ۲۴.۱ درصد بود. این دو ترکیب بیشترین تلفات را روی لاروهای جوان به ترتیب با میانگین ۵۷.۸ و ۳۱.۵ درصد ایجاد کردند. درصد تشکیل شفیره و درصد خروج حشرات کامل در تیمار دیفلوبنزورون با تیمار شاهد تفاوتی نداشت، اما پایریپروکسی فن باعث کاهش تشکیل شفیره تا ۴۸.۴ درصد و کاهش درصد خروج حشرات کامل تا ۴۴.۸ درصد گردید. هم چنین این ترکیب باعث بروز ناهنجاری هایی به میزان ۵۵.۱ درصد در شفیره های تشکیل شده گردید. تاثیر شبه هورمون جوانی از نظر موارد فوق روی لاروهای سن آخر بیشتر از لاروهای جوان بود. کاربرد این ترکیب در دمای ۲۵ و ۳۰ درجه سانتی گراد باعث بروز بیشترین اختلالات شفیرگی به ترتیب تا ۶۲.۱ و ۷۸ درصد گردید و در دمای ۳۵ درجه سانتی گراد بروز شفیره های ناسالم تا ۱۹.۷ درصد کاهش یافت. در مجموع تیمار لاروهای سن آخر با تنظیم کننده های رشد در دمای ۳۵ درجه سانتی گراد باعث افزایش درصد خروج حشرات کامل غیر طبیعی به میزان ۴۹.۴ درصد گردید. این ترکیبات روی کاهش میزان تخم ریزی و کاهش درصد تفریخ تخم حشرات به طور یکسان عمل کردند و ۹۰-۷۰ درصد باعث کاهش ظهور نتاج نسل بعدی گردیدند. از این رو تاثیر چشم گیری در کاهش جمعیت آفت دارند. با توجه به اثر ترکیبات تنظیم کننده رشد بر برخی ویژگی های بیولوژیک لاروها، امکان استفاده از آنها به تنهایی یا همراه با دیگر ترکیبات شیمیایی (حشره کش های تدخینی) در کنترل تلفیقی این گونه آفات انباری میسر است.

کلید واژه: دیفلوبنزورون، پایریپروکسی فن، شب پره موم خوار بزرگ، حرارت، سن لاروی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.