مقاله اثرات جیره های غذایی مختلف در بازده تخم ریزی ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات جیره های غذایی مختلف در بازده تخم ریزی ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات جیره های غذایی مختلف در بازده تخم ریزی ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات جیره های غذایی مختلف در بازده تخم ریزی ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات جیره های غذایی مختلف در بازده تخم ریزی ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens) :

مقاله اثرات جیره های غذایی مختلف در بازده تخم ریزی ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در شیلات از صفحه ۸۳ تا ۸۷ منتشر شده است.
نام: اثرات جیره های غذایی مختلف در بازده تخم ریزی ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens)
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پودر توده آرتمیا
مقاله پودرتوده گاماروس
مقاله سیامی جنگجو
مقاله سیست آرتمیا
مقاله کرم خونی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اثرات پنج تیمار غذایی خشک شامل کرم خونی، سیست آرتمیای ارومیه، پودرتوده آرتمیا ارومیه، پودر توده گاماروس و غذای متداول ماهی سیامی جنگجو (پولکی) بر بازده تکثیر و تخم ریزی ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens) طی یک دوره ۳۰ روزه و در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار بررسی شد. کرت های آزمایشی از ۲۰ آکواریوم با ابعاد ۳۰×۳۰×۴۰ سانتی متر تشکیل شد و به هر یک از آنها یک جفت ماهی نر و ماده معرفی و به مدت یک ماه با جیره های غذایی آزمایشی تغذیه شدند. جهت آمادگی برای جفت گیری، نر و ماده هر کرت آزمایشی به مدت ۱۵ روز توسط حایلی شیشه ای جدا شده بودند. نتایج آزمایش حاکی از آن بود که تیمارهای غذایی پنج گانه در تعداد تخمک های رهاشده، قطر تخمک ها و درصد تفریخ تخم ها سبب ایجاد اختلافات معنی دار نشدند، ولی درعین حال، میانگین فاکتورهای ارزیابی شده نشان داد که قطرتخمک ها و تعداد آنها و نیز بازده تکثیر در مولدینی که با تیمار کرم خونی تغذیه شده بودند بهتر از تیمارهای دیگر بود و تیمار غذای تجاری در مورد فاکتورهای فوق الذکر نتایج ضعیف تری را سبب شده بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.