ارزیابی تنوع ژنتیکی گندم دوروم (Triticum turgidum var. durum) با استفاده از نشانگرهای رتروترانسپوزونی (SSAP)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تنوع ژنتیکی گندم دوروم (Triticum turgidum var. durum) با استفاده از نشانگرهای رتروترانسپوزونی (SSAP) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تنوع ژنتیکی گندم دوروم (Triticum turgidum var. durum) با استفاده از نشانگرهای رتروترانسپوزونی (SSAP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تنوع ژنتیکی گندم دوروم (Triticum turgidum var. durum) با استفاده از نشانگرهای رتروترانسپوزونی (SSAP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تنوع ژنتیکی گندم دوروم (Triticum turgidum var. durum) با استفاده از نشانگرهای رتروترانسپوزونی (SSAP) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۲

تنوع ژنتیکی گیاهان زراعی اصلی همانند گندم دوروم با گذشت زمانی کاهش پیدا کرده است. ارزیابی تنوع ژنتیکی در کارایی حفاظت از ژرم پلاسم و کاربرد آن حایز اهمیت می باشد. در این مطالعه ۸۷ ژنوتیپ بومی دوروم متعلق به مناطق مختلف ایران و ۲۱ ژنوتیپ خارجی از ۱۰ کشور با استفاده از ۱۰ ترکیب آغازگری SSAP ارزیابی شدند. رتروترانسپوزون ها توالی های متحرک در داخل ژنوم می باشند که از طریق یک RNA حد واسط در داخل ژنوم جابه جا می شوند و توزیع بسیار زیلدی در ژنوم دارند به همین دلیل در سال های اخیر نشانگرهای مولکولی بر اساس آنها طراحی شده است. نشانگرهای SSAP مورد استفاده در این تحقیق شامل BARE-1، Tagemina، Thv 19، Tar1 می باشند. ترکیب آغازگری Thv19\M+ACA در نمونه های ایرانی و خارجی دارای بیشترین میزان باند چند شکل (۱۱ باند چند شکل) بود. میزان چند شکلی مشاهده شده توسط هر کدام از نشانگرهای بالا در ژنوتیپ های بومی به ترتیب ۲۶.۷%، ۲۷.۳%، ۵۱.۵%، ۳۲.۸% و در ژنوتیپ های خارجی ۲۴.۴%، ۲۴.۳%، ۵۱.۵%،۲۸.۵ % می باشد. این نتایج نشان می دهد که Thv19،Tar1 در فرایندهای تکاملی گیاه مورد نظر بیشتر جابه جا شده اند. دندوگرام بر اساس الگوریتم UPGMA و ضریب تشابه دایس ترسیم شد.

کلید واژه: تنوع، گندم دوروم، رتروترانسپوزون، SSAP

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.