اثر اسانس روغنی ساتورجا خوزستانیکا جمزاد نوع زراعی بر فعالیت و بیان ژن آنزیم گلوکوکیناز در کبد رت های دیابتی و نرمال (اردیبهشت ۱۳۸۶ تا اسفند ۱۳۸۶)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسانس روغنی ساتورجا خوزستانیکا جمزاد نوع زراعی بر فعالیت و بیان ژن آنزیم گلوکوکیناز در کبد رت های دیابتی و نرمال (اردیبهشت ۱۳۸۶ تا اسفند ۱۳۸۶) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسانس روغنی ساتورجا خوزستانیکا جمزاد نوع زراعی بر فعالیت و بیان ژن آنزیم گلوکوکیناز در کبد رت های دیابتی و نرمال (اردیبهشت ۱۳۸۶ تا اسفند ۱۳۸۶)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسانس روغنی ساتورجا خوزستانیکا جمزاد نوع زراعی بر فعالیت و بیان ژن آنزیم گلوکوکیناز در کبد رت های دیابتی و نرمال (اردیبهشت ۱۳۸۶ تا اسفند ۱۳۸۶)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسانس روغنی ساتورجا خوزستانیکا جمزاد نوع زراعی بر فعالیت و بیان ژن آنزیم گلوکوکیناز در کبد رت های دیابتی و نرمال (اردیبهشت ۱۳۸۶ تا اسفند ۱۳۸۶) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی قم

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: ساتورجا خوزستانیکا جمزاد (SKEO) از گیاهان بومی ایران است که در نواحی جنوبی استان لرستان و شمالی استان خوزستان می روید. طیف وسیعی از اثرات اسانس روغنی ساتورجا خوزستانیکا شامل: اثر ضدالتهابی و ضد درد، ضدمیکروبی، کاهش دهندگی سطوح پلاسمایی تری گلیسرید و قند گزارش شده است. این مطالعه با هدف تعیین اثر اسانس روغنی ساتورجا خوزستانیکا جمزاد نوع زراعی بر فعالیت و بیان ژن آنزیم گلوکوکیناز (GK) در کبد رت های نرمال و دیابتی انجام پذیرفت.روش بررسی: نوع زراعی SKEO در دوز ۱۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم در روز از طریق دهان به رت های دیابتی و نرمال به مدت ۲۱ روز تجویز شد. سطوح پلاسمایی گلوکز، انسولین و HbA1c و هم چنین تست تحمل گلوکز سنجش شد. دیابت با تزریق داخل صفاقی استرپتوزوتوسین با تک دوز ۴۵ میلی گرم بر کیلوگرم در رت ها القا گردید. سطوح mRNA آنزیم GK با استفاده از تکنیک Real Time-PCR اندازه گیری شد. یافته ها با استفاده از آزمون ANOVA یک طرفه و تست تکمیلی توکی و ضریب همبستگی پیرسون تجزیه و تحلیل شد و P<0.05 معنی دار تلقی گردید.یافته ها: غلظت قند خون رت های دیابتی دریافت کننده SKEO در قیاس با رت های کنترل دیابتی به طور معنی داری کاهش یافت. سطوح پلاسمایی انسولین در رت های دیابتی تحت تیمار با SKEO در قیاس با گروه کنترل دیابتی به طور جزیی افزایش نشان داد. کاهش معنی دار در فعالیت و سطوح mRNA آنزیم های GK در رت های دیابتی در قیاس با کنترل نرمال مشاهده شد که این سطوح پس از تیمار با SKEO به طور متوسط افزایش نشان داد.نتیجه گیری: نوع زراعی SKEO به واسطه افزایش متوسط در مقادیر GK کبدی رت های دیابتی تحت تیمار ممکن است به عنوان یکی از عوامل دخیل در عمل پایین آوردن گلوکز پلاسما مطرح باشد و به نظر می رسد که این عمل در ارتباط با خواص آنتی اکسیدان SKEO باشد.

کلید واژه: آنتی هایپرگلایسمی، رت های دیابتی، بیان ژن، گلوکوکیناز، داروهای کاهنده قندخون، ساتورجا خوزستانیکا جمزاد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.