مقاله بررسی تاثیر برخی از شرایط رویشگاهی بر روی کمیت و کیفیت اسانس (.Ziziphora clinopodioides Lam. Subsp. rigida (Boiss


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر برخی از شرایط رویشگاهی بر روی کمیت و کیفیت اسانس (.Ziziphora clinopodioides Lam. Subsp. rigida (Boiss دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر برخی از شرایط رویشگاهی بر روی کمیت و کیفیت اسانس (.Ziziphora clinopodioides Lam. Subsp. rigida (Boiss  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر برخی از شرایط رویشگاهی بر روی کمیت و کیفیت اسانس (.Ziziphora clinopodioides Lam. Subsp. rigida (Boiss،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر برخی از شرایط رویشگاهی بر روی کمیت و کیفیت اسانس (.Ziziphora clinopodioides Lam. Subsp. rigida (Boiss :

مقاله بررسی تاثیر برخی از شرایط رویشگاهی بر روی کمیت و کیفیت اسانس (.Ziziphora clinopodioides Lam. Subsp. rigida (Boiss که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران از صفحه ۴۹ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر برخی از شرایط رویشگاهی بر روی کمیت و کیفیت اسانس (.Ziziphora clinopodioides Lam. Subsp. rigida (Boiss
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله .Ziziphora clinopodioides Lam
مقاله اسانس
مقاله رویشگاه
مقاله پولگون
مقاله ۱
مقاله ۸- سینئول

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گیاهان خانواده لابیاته قرنهاست که در بیشتر کشورها به عنوان چاشنی یا ادویه غذاها و همچنین به عنوان دارو برای هضم غذا و مقابله با بیماریهای ویروسی استفاده می شوند. این خانواده در ایران ۴۶ جنس و ۴۱۰ گونه و زیرگونه دارد. یکی از گونه های ارزشمند و دارویی این خانواده Ziziphora clinopodioides Lam. است که دارای اسانسی است که حاوی پولگون است و از آن به عنوان آرام بخش، مقوی معده، در درمان سرماخوردگی، افسردگی، اسهال، سرفه، میگرن، تب و به عنوان ضدعفونی کننده استفاده می شود. به منظور بررسی مقایسه ای کمیت و کیفیت اسانس Ziziphora clinopodioides Lam. در رویشگاه های مختلف، تحقیق حاضر برای اولین بار در کشور انجام شد. بر این اساس سرشاخه گلدار گیاه، از ۴ منطقه رویشی آن در دو استان غربی کشور (همدان و کردستان) در مرحله گلدهی کامل جمع آوری شد. مهمترین شرایط رویشگاهی مناطق (از قبیل ارتفاع، جهت و درصد شیب، طول و عرض جغرافیایی و همچنین خصوصیات خاک و گونه های همراه) ثبت گردید. از نمونه های جمع آوری شده از هر منطقه، در سه تکرار اسانس گیری بعمل آمد. بعد اسانس ها توسط دستگاه های GC و GC/MS آنالیز شدند. مقایسه میانگین بازده اسانس ها توسط آزمون مقایسه ای چند دامنه ای دانکن انجام شد. نتایج بدست آمده نشان داد که شرایط رویشگاهی باعث اختلاف معنی دار در بازده اسانس ها در سطح یک درصد شده است. همچنین شناسایی ترکیب های موجود در اسانس ها نشان داد که میزان ترکیب های عمده اسانس (پولگون و ۱، ۸- سینئول) و سایر ترکیب ها در نمونه های مختلف متفاوت است که نشان دهنده تاثیر شرایط رویشگاهی بر کیفیت اسانس است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.