تیپولوژی آمیختگی و انبوهی زادآوری طبیعی راش درسلولهای ایجاد شده در طرح آزمایش اشکته چال (جنگلهای صفارود، رامسر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تیپولوژی آمیختگی و انبوهی زادآوری طبیعی راش درسلولهای ایجاد شده در طرح آزمایش اشکته چال (جنگلهای صفارود، رامسر) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تیپولوژی آمیختگی و انبوهی زادآوری طبیعی راش درسلولهای ایجاد شده در طرح آزمایش اشکته چال (جنگلهای صفارود، رامسر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تیپولوژی آمیختگی و انبوهی زادآوری طبیعی راش درسلولهای ایجاد شده در طرح آزمایش اشکته چال (جنگلهای صفارود، رامسر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تیپولوژی آمیختگی و انبوهی زادآوری طبیعی راش درسلولهای ایجاد شده در طرح آزمایش اشکته چال (جنگلهای صفارود، رامسر) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۶

در این بررسی آمیختگی و انبوهی زادآوری طبیعی راش و تاثیر ابعاد «حفره زادآوری» بر خصوصیات کمی و کیفی نهالها در تعداد ۴۳ «سلول زادآوری» موجود در آنها که حاصل از انجام نشانه گذاری و قطع درختان مادری در طرح آزمایش «دانه زاد ناهمسال» بود، مورد ارزیابی قرار گرفت. طرح آزمایش در قالب طرح پایه کاملا تصادفی در ۵ تیمار شامل: ۲ تیمار گردش (۸ و ۱۲ سال) و تیمار شدت برش (برش کلاسیک با قطر برداشت قوی یا درختان با قطر برابر سینه بیش از ۷۵ سانتی متر و برش شدید با قطر برداشت ضعیف یا درختان با قطر برابر سینه بیش از ۶۰ سانتی متر) و یک تیمار شاهد (بدون انجام برش) در سه تکرار و در مجموع ۲۰ قطعه نمونه یک هکتاری درعرصه «اشکته چال»، در حد ارتفاعی میان بند (۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ متر) استقرار یافته است. در هر سلول زادآوری بسته به سطح و همگنی آن تعداد متفاوتی قطعات نمونه یک مترمربعی (میکروپلات به تعداد ۱ تا ۳) در سال ۱۳۸۲ مستقر و سپس فراوانی نونهالها به تفکیک گونه و دو دامنه سنی، یکساله و ۲ تا ۴ ساله در آنها شمارش شد. در مجموع ۴۳ سلول زادآوری ایجاد شده مورد بررسی قرار گرفت که سطح آنها از ۸۷ تا ۶۱۶ مترمربع متغیر بود. تجزیه واریانس و آزمون مربع کای نشان داد که بین سطح حفره ها، فراوانی و همچنین تنوع نونهالها، اختلاف معنی داری وجود ندارد. «تیپولوژی آمیختگی زادآوری» ۴ تیپ و «تیپولوژی انبوهی» ۶ تیپ را نشان داد که در آن راش در کلیه تیپها از بیشترین فراوانی برخوردار بود. بیشترین تعداد نونهالهای راش یکساله در هر مترمربع، ۶۰ و متوسط آن ۱۵ اصله تخمین زده شد. در ۵۷% از سلولهای زادآوری بیش از ۵۰ اصله نهالهای ۱ تا ۴ ساله و از همه گونه ها در هر مترمربع مشاهده شد. کمترین تعداد نونهالهای ۱ تا ۴ ساله و از همه گونه ها، ۱۰ اصله در هر مترمربع بود.

کلید واژه: راش شرقی، تیپولوژی انبوهی، تیپولوژی آمیختگی، سلول زادآوری، حفره

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.