مقاله شناخت سبک های یادگیری دانشجویان رشته کشاورزی و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناخت سبک های یادگیری دانشجویان رشته کشاورزی و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناخت سبک های یادگیری دانشجویان رشته کشاورزی و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناخت سبک های یادگیری دانشجویان رشته کشاورزی و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناخت سبک های یادگیری دانشجویان رشته کشاورزی و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی :

مقاله شناخت سبک های یادگیری دانشجویان رشته کشاورزی و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران از صفحه ۳۷ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: شناخت سبک های یادگیری دانشجویان رشته کشاورزی و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سبک یادگیری
مقاله دانشجو
مقاله پیشرفت تحصیلی
مقاله کشاورزی
مقاله سبک یادگیری همگرا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف این پژوهش عبارت از شناخت سبک های یادگیری دانشجویان رشته کشاورزی و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی است. این تحقیق از نوع مطالعات توصیفی – همبستگی بوده که برای گردآوری اطلاعات موردنیاز از پرسشنامه استفاده شده است. جامعه آماری تحقیق را دانشجویان سال سوم و چهارم شاغل به تحصیل در دانشکده های کشاورزی دانشگاه های دولتی در سال تحصیلی ۸۶-۱۳۸۵ تشکیل دادند که ۲۵۶ نفر از آن ها به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. روایی صوری ابزار تحقیق بر اساس نظرات کارشناسان و اساتید محترم صاحبنظر در این زمینه مورد تایید قرار گرفت و برای تعیین پایایی پرسشنامه نیز از روش آزمون مقدماتی استفاده شد که آلفای کرونباخ محاسبه شده مبین اعتبار مناسب آن برای گردآوری داده ها بود. تحلیل داده ها با استفاده از برنامه نرم افزاری SPSS نسخه ۵/۱۱ انجام شد. یافته های تحقیق نشان داد که دانشجویان دختر، بیشتر دارای سبک یادگیری همگرا و دانشجویان پسر، بیشتر دارای سبک یادگیری انطباق یابنده می باشند. همچنین، نتایج نشان داد که پیشرفت تحصیلی دانشجویان با سبک های یادگیری متفاوت، با یکدیگر تفاوت معنی داری در سطح ۵% دارد. نتایج آزمون دانکن در این مورد نشان داد که تفاوت معنی داری بین پیشرفت تحصیلی دانشجویان با سبک یادگیری انطباق یابنده و دانشجویان با سبک یادگیری واگرا وجود دارد؛ به طوری که پیشرفت تحصیلی دانشجویان با سبک یادگیری انطباق یابنده بیشتر از دانشجویان با سبک یادگیری واگرا می باشد. هم چنین، تفاوت معنی داری بین پیشرفت تحصیلی دانشجویان با سبک یادگیری همگرا و دانشجویان با سبک یادگیری واگرا وجود دارد. به طوری که پیشرفت تحصیلی دانشجویان با سبک یادگیری همگرا بیشتر از دانشجویان با سبک یادگیری واگرا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.