مقاله تاثیر مقادیر نیتروژن و فسفر بر عملکرد، اجزا عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی (.Matricaria recutita L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مقادیر نیتروژن و فسفر بر عملکرد، اجزا عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی (.Matricaria recutita L) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مقادیر نیتروژن و فسفر بر عملکرد، اجزا عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی (.Matricaria recutita L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مقادیر نیتروژن و فسفر بر عملکرد، اجزا عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی (.Matricaria recutita L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مقادیر نیتروژن و فسفر بر عملکرد، اجزا عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی (.Matricaria recutita L) :

مقاله تاثیر مقادیر نیتروژن و فسفر بر عملکرد، اجزا عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی (.Matricaria recutita L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران از صفحه ۱۰۱ تا ۱۱۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر مقادیر نیتروژن و فسفر بر عملکرد، اجزا عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی (.Matricaria recutita L)
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نیتروژن
مقاله فسفات
مقاله اسانس
مقاله بابونه آلمانی (.Matricaria recutita L)
مقاله کامازولن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر مقادیر نیتروژن (۰، ۴۰ و ۸۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار از منبع اوره) و فسفر (۰، ۳۰ و ۶۰ کیلوگرم فسفر در هکتار از منبع سوپر فسفات تریپل) بر میزان عملکرد و تولید اسانس گیاه دارویی بابونه آلمانی(Matricaria recutita L.) آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهد تهران در سال ۱۳۸۶ اجرا گردید. نتایج نشان داد که بین تیمارهای کود نیتروژنه از نظر عملکرد یعنی تعداد گل و وزن خشک گل در بوته اختلاف معنی داری در سطح ۰۰۱ وجود داشت و ۴۰ کیلوگرم نیتروژن به ترتیب با تولید ۷۴۲۲ گل و ۲۰۶۳ گرم گل در هر بوته بالاترین عملکرد را داشته و تیمار شاهد با تولید ۵۰۷۰۶ تعداد گل و ۱۰۰۶ گرم گل در هر بوته کمترین میزان تولید گل و وزن خشک گل را داشته است. بین تیمارهای کود فسفات از نظر عملکرد اختلاف معنی داری وجود داشته و بیشترین عملکرد مربوط به ۶۰ کیلوگرم فسفر در هکتار با تولید ۸۱۶۲۶ گل و ۳۰۱۷ گرم در هر بوته بوده است. بنابراین مناسبترین تیمار برای حداکثر عملکرد سطح دوم کود نیتروژنه و سطح سوم کود فسفاته یعنی مصرف ۴۰ کیلوگرم نیتروژن و ۶۰ کیلوگرم فسفر در هر هکتار پیشنهاد می شود. درصد کامازولن در بین ترکیب اسانس اختلاف معنی داری را نشان نداد. به طور کلی از نظر میزان عملکرد و درصد اسانس در گیاه بابونه ۴۰ کیلوگرم نیتروژن و ۶۰ کیلوگرم فسفر در هکتار بهترین عملکرد را داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.