ارزیابی وضعیت آلودگی پنیرهای سنتی به سروتیپ های اشریشیاکلی در استان چهار محال و بختیاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی وضعیت آلودگی پنیرهای سنتی به سروتیپ های اشریشیاکلی در استان چهار محال و بختیاری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی وضعیت آلودگی پنیرهای سنتی به سروتیپ های اشریشیاکلی در استان چهار محال و بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی وضعیت آلودگی پنیرهای سنتی به سروتیپ های اشریشیاکلی در استان چهار محال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی وضعیت آلودگی پنیرهای سنتی به سروتیپ های اشریشیاکلی در استان چهار محال و بختیاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۵

این مطالعه جهت ارزیابی پنیرهای سنتی تولید شده در استان چهار محال و بختیاری و آلودگی به سروتیپ O157:H7 e. coli که به عنوان یکی از مهمترین سروتیپ های بیماریزای انسان در سال های اخیر معرفی شده است طراحی و با اخذ نمونه های تصادفی از مکان های تولید و توزیع این فرآورده به اجرا گذارده شد. ابتدا نمونه های پنیر (۲۰۰ نمونه) در محیط غنی کننده انتخابی آبگوشت اشریشیا حاوی آنتی بیوتیک نوبیوسین کشت داده شد و سپس روی محیط انتخابی سوربیتول مک کانکی منتقل گردید. پرگنه های رشد کرده بر روی این محیط خالص سازی شده و سپس توسط آزمون های بیوشیمیایی و سروژیک مورد ارزیابی قرار گرفتند و سروتیپ های مختلف جدا و تعیین هویت شدند. از نمونه های مورد بررسی در ۴ مورد (۲درصد) سروتیپ O157 باکتری اشریشیاکلی جدا گردید. آلودگی پنیر های گاوی به این سویه ۱.۷ درصد و پنیرهای گوسفندی ۳.۸۴ درصد بود. از پنیرهای تولید شده از شیر بز سروتیپ فوق جدا نگردید. هیچکدام از سروتیپ های جدا شده در این مطالعه دارای پادگن H7 نبودند. از نمونه های پنیر سایر سروتیپ های باکتری E. coli نیز جدا شدند، به طوری که ۱۷ درصد پنیرها به سایر سروتیپ های این باکتری آلوده بودند. در بین این سروتیپ ها، سویه های آنتروپاتوژن (O44, O55, O114, O125, O126, O127, O86) ، (انتروتوکسیژن O20 و O128) و وروتوکسیژن (O26 و O111) وجود داشتند. از این رو پنیرهای سنتی تولید شده می توانند به عنوان حامل بالقوه برای سروتیپ های مختلف باکتری اشریشیاکلی عمل نموده و این سروتیپ ها را به انسان منتقل نماید.

کلید واژه: اشریشیاکلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.