مقاله بررسی امکان برآورد حجم سرپای جنگل با استفاده از داده های سنجنده LISS-IV ماهوارهIRS-P6 (مطالعه موردی: لیره سر تنکابن)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان برآورد حجم سرپای جنگل با استفاده از داده های سنجنده LISS-IV ماهوارهIRS-P6 (مطالعه موردی: لیره سر تنکابن) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان برآورد حجم سرپای جنگل با استفاده از داده های سنجنده LISS-IV ماهوارهIRS-P6 (مطالعه موردی: لیره سر تنکابن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان برآورد حجم سرپای جنگل با استفاده از داده های سنجنده LISS-IV ماهوارهIRS-P6 (مطالعه موردی: لیره سر تنکابن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان برآورد حجم سرپای جنگل با استفاده از داده های سنجنده LISS-IV ماهوارهIRS-P6 (مطالعه موردی: لیره سر تنکابن) :

مقاله بررسی امکان برآورد حجم سرپای جنگل با استفاده از داده های سنجنده LISS-IV ماهوارهIRS-P6 (مطالعه موردی: لیره سر تنکابن) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در تحقیقات جنگل و صنوبر ایران از صفحه ۱۴۳ تا ۱۵۱ منتشر شده است.
نام: بررسی امکان برآورد حجم سرپای جنگل با استفاده از داده های سنجنده LISS-IV ماهوارهIRS-P6 (مطالعه موردی: لیره سر تنکابن)
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تحلیل رگرسیون
مقاله داده های طیفی
مقاله موجودی جنگل
مقاله لیره سر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برآورد حجم سرپای جنگل اهمیت زیادی از نظر کاربردهای آن برای آگاهی از وضعیت جنگل و نحوه عملکرد آن، برآورد میزان تولید، پیش بینی و مدل سازی فشارهای وارده به جنگل، مسایل اقتصادی و زیست محیطی و برنامه ریزی در جنگل دارد. هدف از تحقیق حاضر، ارزیابی برآورد حجم سرپای جنگل با استفاده از داد ه های طیفی سنجندهLISS-IV ماهوارهIRS-P6 در بخشی از جنگلهای حوضه آبخیز ۳۵ (لیره سر) با مساحت ۱۲۴۰ هکتار در استان مازندران بود. به این منظور تعداد ۸۷ قطعه نمونه زمینی دایره ای به ابعاد ۱/۰ هکتار به روش منظم- تصادفی (سیستماتیک) برداشت و حجم سرپا در هر قطعه نمونه محاسبه گردید. داده های رقومی متناظر با قطعات نمونه زمینی از باندهای طیفی استخراج و به عنوان متغیرهای مستقل و حجم سرپا به عنوان متغیر وابسته در نظر گرفته شدند. با استفاده از رگرسیون گام به گام بهترین مدل های رگرسیونی تولید و با در نظر گرفتن معیارهای مجذور میانگین مربعات خطا، همبستگی، مقدار F و اریبی مدل مناسب (LogV=8.64 – 0.19Mb۳ – ۰۰۴۴Mb۳) انتخاب شد. در مدل یادشده جذر میانگین مربعات خطا ۵/۳۲ درصد، ضریب همبستگی ۸۳/۰ و مقدار اریبی ۶/۱۲ درصد بود که آزمون t معنی دار بودن این مقدار اریبی را رد کرد. نتایج نشان داد که داده های طیفی این ماهواره برای برآورد حجم سرپای جنگل دارای قابلیت متوسطی هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.