ردیابی و تغییرات جمعیت عوامل بیماری زای گیاهی در پساب کارخانه قند و مزارع چغندرقند آبیاری شده با پساب در استان کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ردیابی و تغییرات جمعیت عوامل بیماری زای گیاهی در پساب کارخانه قند و مزارع چغندرقند آبیاری شده با پساب در استان کرمان دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ردیابی و تغییرات جمعیت عوامل بیماری زای گیاهی در پساب کارخانه قند و مزارع چغندرقند آبیاری شده با پساب در استان کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ردیابی و تغییرات جمعیت عوامل بیماری زای گیاهی در پساب کارخانه قند و مزارع چغندرقند آبیاری شده با پساب در استان کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ردیابی و تغییرات جمعیت عوامل بیماری زای گیاهی در پساب کارخانه قند و مزارع چغندرقند آبیاری شده با پساب در استان کرمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله چغندرقند

تعداد صفحات :۲۰

ریشه های چغندرقند به همراه خاک چسبیده به آن پس از برداشت جهت فرآوری به کارخانه های قند حمل شده و در اولین مرحله توسط فشار آب شستشو می شوند. آب گل آلود حاصل از شستشوی ریشه ها به عنوان پساب کارخانه توسط کانال به مزارع منطقه انتقال یافته و جهت آبیاری مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به امکان انتقال عوامل بیماری زا توسط خاک و آب، طی سال ۱۳۸۴ یک بار در هفته در زمان فعالیت کارخانه قند بردسیر از پساب کارخانه نمونه برداری شد و نمونه ها همان روز به آزمایشگاه منتقل گردید. جداسازی عوامل بیماری زا از هر نمونه پساب با استفاده از روش طعمه گذاری با برگ مرکبات و استفاده از ریشه های سالم چغندرقند، آبیاری گیاهچه های چغندرقند با پساب کارخانه، کشت روی محیط انتخابی PARPHو کشت قطرات پساب روی محیط های PDA, CMA, NA, MAو WA انجام شد. جداسازی نماتدها با ریختن پساب در الک با مش های مختلف انجام شد. با استفاده از روش های فوق قارچ های Fusarium oxysporum, Fusarium sp., Rhizopus stolonifer, Penicillium spp., Aspergillus spp., Pythium aphanidermatum Pythium sp., Phytophthora cryptogea, Ph.drechsleri, Mucor sp. Rhizoctonia solani,Geotrichum sp. , باکتری Erwinia carotovora و سیست های نماتد Heterodera schachtii جداسازی گردید و بیماری زایی این عوامل بر روی گیاه چه و برش های ریشه چغندرقند اثبات گردید. بررسی تغییرات جمعیت عوامل بیماری زا با استفاده از روش طعمه گذاری با برگ مرکبات و کشت قطرات پساب روی محیط های MA, NA و PDA انجام شد. نتایج حاصل نشان داد قارچ های خانواده Pythiaceae و باکتری Erwinia carotovora در ابتدای دوره فرآوری دارای جمعیت بیشتری در پساب بوده و جمعیت قارچ های Alternaria alternata ،Rhizoctonia solani و Fusarium spp. در طی دوره نمونه برداری یکنواخت بود. جمعیت قارچ های Penicillium spp., Rhizopus stolonifer, Aspergillus spp., Mucor sp. و Geotrichum sp.در اواخر دوره نمونه برداری افزایش داشت. جمعیت سیست های نماتد Heterodera schachtii در دوره نمونه برداری متغیر بود. عوامل بیماری زای فوق از مزارع تحت آبیاری با پساب نیز جداسازی گردید.

کلید واژه: پساب، تغییرات جمعیت، چغندرقند، عوامل بیماریزا، کارخانه قند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.