مقاله تولید کوفته ماهی از ماهی مید و تاثیر مواد نگهدارنده در زمان نگهداری آن در سردخانه ۱۸- درجه سانتی گراد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید کوفته ماهی از ماهی مید و تاثیر مواد نگهدارنده در زمان نگهداری آن در سردخانه ۱۸- درجه سانتی گراد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید کوفته ماهی از ماهی مید و تاثیر مواد نگهدارنده در زمان نگهداری آن در سردخانه ۱۸- درجه سانتی گراد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید کوفته ماهی از ماهی مید و تاثیر مواد نگهدارنده در زمان نگهداری آن در سردخانه ۱۸- درجه سانتی گراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید کوفته ماهی از ماهی مید و تاثیر مواد نگهدارنده در زمان نگهداری آن در سردخانه ۱۸- درجه سانتی گراد :

مقاله تولید کوفته ماهی از ماهی مید و تاثیر مواد نگهدارنده در زمان نگهداری آن در سردخانه ۱۸- درجه سانتی گراد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در شیلات از صفحه ۴۷ تا ۵۴ منتشر شده است.
نام: تولید کوفته ماهی از ماهی مید و تاثیر مواد نگهدارنده در زمان نگهداری آن در سردخانه ۱۸- درجه سانتی گراد
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزیابی حسی
مقاله میکروبیولوژی
مقاله آنتی اکسیدان BHA
مقاله زمان نگهداری
مقاله کوفته ماهی مید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با هدف تولید یک غذای نیمه آماده و سرشار از پروتئین و تعیین زمان ماندگاری آن بررسی روی تولید کوفته ماهی از ماهی مید و اثرات آنتی اکسیدان در تعیین زمان ماندگاری آن انجام شد. از این ماهی ۳ ترکیب برای تهیه کوفته ماهی مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس آزمایش های ارگانولپتیک کوفته ماهی با ترکیب گوشت ماهی مید ۵۰ درصد، سیب زمینی ۱۶ درصد، پیاز ۱۲ درصد، سویا ۸ درصد، آرد سوخاری ۸ درصد، رب گوجه فرنگی ۲۵ درصد، آبلیمو ۱۲ درصد، نمک ۱۱ درصد، آرد سیر ۰۷ درصد و ادویه در مجموع ۰۵ درصد انتخاب گردید. این محصول به ۳ نمونه تقسیم شد، نمونه ۱ شاهد، نمونه ۲ حاوی ۰۰۱ درصد BHA و نمونه ۳ حاوی ۰۰۲ درصد BHA بود. پس از عمل آوری نمونه ها منجمد و جهت تعیین زمان ماندگاری از زمان صفر تا روز ۱۲۰ در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد نگهداری و آزمایش های میکروبی، TVN و پراکسید بر روی نمونه ها بر اساس برنامه زمان بندی شده (۰، ۱۵، ۳۰، ۴۵، ۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ روز) انجام شد. تعداد میکروب ها در رقت ۰۰۱ از ۴۲۰ کلنی به ۲۲ کلنی در روز ۱۲۰ کاهش یافت و در رقت ۰۰۰۱ از ۱۱۵ کلنی به صفر کلنی در روز ۱۲۰ و در رقت ۰۰۰۰۱ تعداد میکروب ها بعد از ۶۰ روز به صفر رسید که دلیل آن انجماد بود. در نمونه های حاوی آنتی اکسیدان کاهش میکروب ها به همین ترتیب صورت گرفت. تغییرات TVN در هر ۳ نمونه در مدت ۱۲۰ روز نگهداری در سردخانه با دمای ۱۸- درجه سانتی گراد افزایش داشت و مقدار آن برای هر ۳ نمونه از ۹۹ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم در زمان صفر به مقدار ۱۷ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم بعد از ۱۲۰ روز انبارداری در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد رسید که کمتر از حد استاندارد بود. تغییرات پراکسید در نمونه شاهد با افزایش نسبتا زیادی همراه بود که از ۱۴ میلی اکی والان بر کیلوگرم در زمان صفر به ۱۵۶ میلی اکی والان بر کیلوگرم پس از گذشت ۹۰ روز در سردخانه ۱۸- درجه سانتی گراد رسید، اما روند افزایش برای نمونه های حاوی آنتی اکسیدان کند بود و بعد از ۱۲۰ روز به ۵ میلی اکی والان بر کیلوگرم رسید که کمتر از حد استاندارد تعیین شده بود. بنابراین برای نمونه های حاوی آنتی اکسیدان زمان ماندگاری در سردخانه ۱۸- درجه سانتی گراد به مدت ۱۲۰ روز و برای نمونه شاهد ۳۰ روز پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.